Nagy balhék vezettek a zenekar szakadásához.

A testi épségét félti Fluor Tomitól a Wellhello szaxofonosa
Fotó: Facebook/Fluor Tomi

Csütörtökön írtuk meg, hogy a napokban több zenész is otthagyta a Wellhello zenekart. Akkor egy Facebook-közleménnyel elintézték a magyarázkodást, többek között olyan indoklások voltak benne, hogy

az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk".

Pénteken a kivált tagok Fluorék "Elnöki közleményére" reagálva némileg pontosították a konfliktus körülményeit – írta meg az Index.

... egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból

- olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Helló, amúgy érdekel ez valakit?

Nem.

Helyes!
SystemError
Érdekes, hogy hogy a "beszólás" után hirtelen... Mint egykori zenész tudom, hogy egy zenekarban igen csak pótolható minden háttérzenész, akik igazából a zenekar arcához nem feltétlenül kellenek. Nem szép ilyet mondani, de ez az igazság. Ezek a zenészek olyanok, mint egy cégben a vezető alatti alkalmazottak, akik egy kis fenyítésre, zsaorlásra azonnal elkezdenek izgulni.. Ezt meg is lehet érteni, ha Habony emberei már jártak ott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.