Orbán Viktor közösségi oldalán hirdette ki, hogyan zárult az általa örökbefogadott rinocérosz nevével kapcsolatos szavazás. Bár a miniszterelnök nem kérte, mégis kétharmaddal futott be Rejtő Jenő regényhőse, Csülök. 

A miniszterelnök a nyíregyházi állatkert felkérésére mondott igent, és lett az örökbefogadója a most született rinocéroszbébinek. Mivel ezzel együtt jár a keresztapaság is, Orbán Viktornak kellett nevet választania a kicsinek, amihez korábban a Facebookon kért segítséget a követőitől.

A kormányfő a Csülök, a Fülig Jimmy, a Chico, az Antoine, a Bernardo és a Desiré neveket javasolta, amelyek közül végül a Csülökre érkezett a legtöbb szavazat.

Éljen Csülök // Long live Csülök!

Hahó Fészbukosok!

Lezárult hát a szavazás, köszönöm, hogy ennyien részt vettetek benne. Elsöprő többséggel a Csülök név győzött. Keresztapaként azt fogom tehát javasolni a nyíregyházi állatkertnek, hogy az általam örökbefogadott kis rinocérosz Rejtő Jenő egyik hőse után a Csülök nevet kapja.

Kedves Csülök, remélem, mihamarabb személyesen is találkozunk. Viszlát Nyíregyházán!

- írta Orbán ma Facebook oldalán.

Forrás: Blikk, Origo

Címlapi kép: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezek szerint a helló röfi korszak lezárult, most elkezdődik a helló csülök!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
"Keresztapaként azt fogom tehát javasolni..."

Don Vito orban. Meg csak nem is leplezi hogy o maffiavezer. Mocskos Geci!
emerencia
A város neve egyre jobban összefonódik őfenségéjével pedig a városlakók jelentős többsége nem szimpatizál vele. (Mármint azok, akik még meg mernek nyilvánulni.) A dúsgazdag felszín és a csilivili külsőségek ellenére itt van Európa egyik legszegényebb régiója és ráadásul a közelben van egy olyan ország határa mellyel az orbáni hatalom egyre nagyobb konfliktusba keveredik...

Aranyos ez a jópofizás a névadással, önmagában ezzel nincs semmi gond. Azt viszont nem szabad feledni, hogy minden rendszerben nehéz volt az itt élők helyzete már csak azért is mert a szabolcsi tömegek munkája mindig is kevesebbet ért az ország többi munkavállalójának bérénél. Az orbáni illiberalista unortodoxia nemhogy javított, hanem összességében rontott az itt élő nép létbiztonságán. Erről a tényről nem lehet elterelni az emberek figyelmét mert nap mint nap a bőrükön érzik az egyik legsötétebb magyar rögvalóságot.
kissé felnőttem
na akkor? majd eljön ám az idő amikor a gazdi melléd ül és elmondja milyen ha
csü-csülök
papa.49
Tisztára belepirult a kis orrszarvú, snassz egy ilyen ,,keresztfater,, )))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.