Megtaláltad azt a férfit, akiről úgy gondolod, hogy ő lesz az igazi? Egy jó ideje már együtt vagytok, és úgy érzed, hogy egy életen át is tudnád szeretni őt? Milyen nagyszerű érzés ez, nemde? Ebben a boldog időszakban egyáltalán nem szokatlan az, ha felteszed magadnak azt a kérdést is, hogy vajon ő is ugyanígy érez irántad? Szeretnéd azt hinni, hogy a tiétek egy valódi, határtalan szerelem és a párod is igazán szeret, azonban hogyan lehetsz biztos abban, hogy az irántad érzett szerelme valós-e vagy sem? Cikkünkben felsoroljuk azt az 5 dolgot, melyet a férfiak nem tesznek akkor, amikor valóban szerelmesek. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ez hülyeség. Csak az önbizalom nélküli nők elvárása.
Egy férfi szeretheti attól a párját, mert esetleg meccsre megy, mással is szóba áll, nem válaszol azonnal az SMS-re, stb.
A túlzott elvárások megölik a szerelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.