Nem tit­kolja to­vább: ő is ott volt a ma­gyar éne­kesnő or­gi­á­ján Hosszú hó­na­pok­kal a ke­mény ero­ti­ká­val fű­sze­re­zett show után ke­rült elő a fel­vé­tel. Úgy tűnik, a gyönyörű magyar sztár, Kiszel Tünde nyitott mindenre és nem is szeret semmiről sem lemaradni, ezért dönthetett amellett, hogy részt vesz Pásztor Anna privát, pajzán partiján. Erről tanúskodik az a fotó, ami a napokban került elő. Kiderült, hogy Tünde a sztárénekesnő harmadik hedonista bulijára látogatott el, amiről egyébként korábban kiszivárgott, hogy a résztvevők pucér nők és férfiak társaságában múlathatták az időt. És betekintést nyerhettek különleges erotikus műsorokba is.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remélem ,,senki nem lépett rá,,Tüncike szemöldökére...Egyébként meg lesz@rom...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a gyönyörű magyar sztár, Kiszel Tünde ??? @durbincs: hogy miért is nem csodálkozom!!! =))
Clavigo
Remélem ,,senki nem lépett rá,,Tüncike szemöldökére...Egyébként meg lesz@rom...
Eladott Ország
Ez a nő soha nem fog felnőni! Az infantilizmus, és a nárcisztikus személyiségzavar őrületes elegye.
bencemacska
@Eladott Ország: Amíg lószar van, veréb is van!
Eladott Ország
@bencemacska: Meg ahol hús van, ott légy is van, meg rengeteg gerinctelen csúszómászó.
Meg kurva jól áll a magyar gazdaság és a húsra gyűlnek a legyek, ugye. Mondja ezt az a három évtizede megélhetési erkölcsi hulla (mellékállásban politikus), aki a büdös életben nem dolgozott egy percet sem a piacon, és aki világ életében abból élt, hogy az ideológiákkal és a nem létező elveivel spekulált. Aki mindig annak adta ki és annak nevezte magát, ami pillanatnyilag garantálta, hogy politikailag túléljen. Csak az vigasztal, hogy az el nem hajlított valósággal való találkozás mindenképpen bekövetkezik. Az lesz az a szép pillanat, amikor az is kiderül, hogy ez az ország nem csak mikrofonállványokból áll.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 10:00
Én már olyan régen várom ezt a pillanatot, és egyre kevesebb a reményem rá, hogy megérjem! A "mellékállásban politikus" az egészségügy leamortizálásával segít is!
Commenter
@Clavigo:@bencemacska: és akkor csodálkozik Pásztor Anna hogy zaklatói is akadnak. Extravagáns és exhibicionista személyiségével maga hívja ki maga ellen ezeket mert provokál. Külsejével és dalaival egyaránt. Amúgy meg hogy a bulvár hozza róla a legtöbb híreket, az is elég sokatmondó. Anna and the Barbies hát PA maga az emo Barbie-baba...legnagyobb "érdeme" az hogy Bereményi Géza lánya, talán ha nem az lenne nem is figyelnének rá.
Commenter
@bencemacska: ne mondd kérlek, hogy nem éred meg. Művelt már a történelem csodát, és örökkévalónak hitt rendszerek dőltek be elég gyorsan.
namihami
@Clavigo: Szemöldökére? Van rajta olyan is (kettő), ami sokkal inkább behódolt már a gravitácónak.
Pásztor Anna hedonista (szopunk, nyalunk, gombot varrunk) bulija, aminek az alapjait még az egyházi mentalitású Károli Gazsi Egyetemen sikerült felszednie. Hát igen, az egyházi erkölcs és nevelés egy életre irányt mutat és lelki tartást képes adni.
namihami
@Commenter: Ezt azért nem kellett volna...
Eddig nem ismertsm, hallgatni pláne nem hallgattam "" ezeket"".
No, ez mostmár biztos így is marad.
Mobil123
"gyönyörű magyar sztár, Kiszel Tünde "= b+! A ló sírva fogadná el tőle az abrakot olyan ronda!!
Commenter
@namihami: bocs, mindenesetre jól megél ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.