Ganxsta Zolee nem hívta meg Dopemant a legendás 1999-es Helldorádó album újrafelvételére, holott azon a lemezen anno Dopeman is több számban szerepelt.

Nincs vége a nagy összeveszésnek Dopeman és Ganxsta Zolee közt, a blikk cikke szerint bár korábban hiába enyhült meg egymással szemben a két fél, mostanra megint kiújult az ellentét a két rapper közt.

A mostani ügy apropóját az adta, hogy újravették az 1999-es Helldorádó albumot, ám nem hívták meg Dopemant, hiába szerepelt több dalban is az eredeti lemezen. Az eredetileg Dopemannek jutott sorokat Ganxsta és a régi-új zenekari tag Lory B. mondta fel.

Nagyon egyszerű, hogy miért nem szerepel, illetve, hogy miért nem kerestük a lemezzel kapcsolatban. Mivel nem tagja a zenekarnak, Lory pedig igen. De úgy látom, nincs ezzel senkinek semmi problémája, mivel nélküle is nagyon sikeres a lemez. Ahogy most állnak a dolgok, akár már szerdán aranylemez lehet, és természetesen ha így lesz, Dopeman is kap belőle

- magyarázta a Blikknek Ganxsta Zolee.

Dopemannek egyébként nem fáj a szíve, hogy most nem szerepel a helldorádó Újratöltve albumon, mert sosem érezte magát a zenekar szerves részének.

Lory hívott fel egyszer, hogy átírhatja-e a szövegeimet, aztán többé nem kerestek. Nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim, igazság szerint a jogdíjakat így is megkapom érte. Az a helyzet, hogy nem vagyok a zenekarba való, soha nem is voltam, épp ezért ki akarnak írni a történelmükből, amit megértek. Egyedül Zolival volt ott kapcsolatom, de az ugye átalakult, megváltozott. Szóval most én nem szerepelek, persze pótolni nem tudnak, és ezt ők is tudják jól

- mondta el a lapnak. 

Anno amúgy Dopeman pont Lory B. helyére érkezett a zenekarba, mert Lorynak kábítószerproblémái voltak. akkor ő kapta meg Lory sorait is, ez most visszafordult.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
két személyiségzavaros cicaharca a biliben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.