Két hét múlva kezdődik a show, természetesen celebekkel.

November 12-től megkezdődik a séfek csatája az RTL Klubon. A Konyhafőnök VIP legújabb évadában a két, Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is összecsap egymással: csapatot választva, ezúttal ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti.

Sorra leplezik le a szereplőket, már tudjuk, hogy Som-Balogh Edina, Hevesi Kriszta és Barabás Kiss Zoltán mellett Cicciolina is bemutathatja főzőtudományát.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ha az összes parlamenti politikust qrvákra cserélnék csak javulna a helyzet. Ha választani kellene a rizsabiztos és Cicciolina között tán még az egybites fanok is az öreg muffra szavaznának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: A Michelin-csillagosokat azért sajnálom, meg a jobb sorsra érdemes főzőműsort is.
szép új világ
Ha az összes parlamenti politikust qrvákra cserélnék csak javulna a helyzet. Ha választani kellene a rizsabiztos és Cicciolina között tán még az egybites fanok is az öreg muffra szavaznának.
papa.49
@szép új világ: Nálad a pont)))))))))
Eladott Ország
Akkor tisztázzuk: Staller Ilona felvállaltan volt pornószínésznő, mint ahogy felvállaltan volt politikai aktivista és megválasztott képviselő. Vele ellentétben a CÖF viszont politikai prostituáltként sunnyogva szolgálja a fennálló rezsimet. A magam részéről bármikor szívesebben beszélnék Cicciolinával tetszőleges erkölcsi kérdésekről, mint ifj. Lomnicival civilségről, jogállamról, demokráciáról, tisztességről, becsületről, gerincről és emberi tartásról.
Ez Lomnici vele született zsenije szerint olyan, mintha a Cicciolinaként elhíresült Staller Ilonát a nemi erkölcsről, Anders Breiviket pedig élet és halál dolgairól kérdeznék.
Eladott Ország
@terlasz: ma 07:29 ; A nyugdíjas korúak dolgozni akarnak, akár életük végéig is, hogy aztán adóikkal megsegítsék szeretett nemzeti kormányukat, csakúgy mint nálunk, és tömegesen özönlenek a Kósa féle nyugdíjas szövetkezetekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.