Egészségünk és vitalitásunk megőrzése érdekében alapvető szükségünk van kalciumra és D-vitaminra. Érdemes megnézni, hogy természetes módon, finom ételekkel hogyan juttathatunk belőlük elegendő mennyiséget a szervezetünkbe. A tejtermékek mindig jó kalciumforrások, ezeken kívül pedig az alábbi alapanyagokat is érdemes beépíteni a táplálkozásunkba: spenót, fodros kel, szójabab, fehérbab, halfélék (szardínia, lazac, pisztráng). Kalciumból a gyerekeknek életkortól függően […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.