Egészségünk és vitalitásunk megőrzése érdekében alapvető szükségünk van kalciumra és D-vitaminra. Érdemes megnézni, hogy természetes módon, finom ételekkel hogyan juttathatunk belőlük elegendő mennyiséget a szervezetünkbe. A tejtermékek mindig jó kalciumforrások, ezeken kívül pedig az alábbi alapanyagokat is érdemes beépíteni a táplálkozásunkba: spenót, fodros kel, szójabab, fehérbab, halfélék (szardínia, lazac, pisztráng). Kalciumból a gyerekeknek életkortól függően […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás