"Egyszerűen és egyenesen fogok írni. Az étel és bor nem magas fokú tudományt igénylő kérdések. A szubjektivitás kulcsszerepet játszik mindkettő élvezetében, különösen, amikor az ételeket és borokat társítjuk. " Szabó Zoltán világhírű sommelier sorozatunk új írásában az ételek és borok társításának titkaiba avat be.

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr frédikántor
Éppen ezen gondolkodom, hogy milyen francia bor illene a mai paprikás krumpli mellé... :(
kcarnivore
@dr frédikántor: Nem mindenki része a célközönségnek, sorry.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.