Elúszott a devizahitele, még novemberben kitehetik őt és lányát házukból.

A Metál Lady-ként és fitneszedzőként is ismert Bíró Ica Facebook-oldalán jelentette be, hogy őt és lányát is a kilakoltatás veszélye fenyegeti elúszott devizahitele miatt, ráadásul még a téli kilakoltatási moratórium előtt – vagyis novemberben – ki akarják őket tenni XII. kerületi házukból – olvasható a Mérce cikkében.

Kedves barátaim ! A devizakifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , nov 15. előtt családostól az utcára teszi Bíró Icát és a lányát !

Nem tudom, pontosan mikorra tervezi ,...de perceim meg vannak számlálva, ...pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a devizások életének és vagyonának ilyen módon való elrablása

- írta Facebook-bejegyzésében.

Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát

Fotó: Facebook/Bíró Ica

Bíró a Blikk tavalyi cikke szerint azért volt kénytelen 10 éve hitelt felvenni, mert egy könyvkiadó nem fizetett egy könyve után, ráadásul két lakásból akart egy egészség- és szépségklubot kialakítani. Eredetileg forint alapú hitelt akart felvenni, de még a közjegyző is rábeszélte, hogy jobb lesz deviza alapúban gondolkodni – így lett svájci frank alapú hitele. 

Egy ideig tudta is fizetni, ám mikor az árfolyam elszállt, a törlesztőrészlet is duplájára, majd triplájára növekedett. Egy idő után már nem tudta fizetni, és bár perelt, nem adták meg neki az igazát a bíróságon.

Már majdnem üres a ház,... sírnom kell , ...nagyon fáj, hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít ... ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is ... !

Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok -sajnos a kormányunk együttműködésével- rabszolga gyárakká váltak!

Kár, hogy valaha, bíztam bennük !

Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból...??????

Nagyon sajnálom ,... sírnom kell ...!!!! 

Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bízhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy!

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@TASzSz: vagy lehet hogy jól, csak nem a megfelelőt... Mert manapság nem a szopás minőségével van baj, hanem hogy kit szopnak... :) oszt jónapot...
Eladott Ország
Úgy ahogy van, tokkal-vonóval, még vígan bevállalható... ha ő is benne van...
media.borsonline.hu/cikk/17/160324/gallery-picture/645w/1583592_totc3b3-lottc3b3-bc3adrc3b3-ica-1982.jpg
A forintosítással nagyot szakított a nemzeti bank, ki lehetett belőle stafírozni a Matolcsy családot, lettek belőle alapítványok, amikbe az árfolyamnyereséget szét lehetett csorgatni ahelyett, hogy a brutálisan megemelkedett törlesztők miatt bajba kerülteken segítettek volna. A mai napig folyamatosak a kilakoltatások, annyira jól megoldotta a fidesz a devizahitelesek gondját. Ha csak azt nem nevezzük megoldásnak, hogy a hajléktalanságot viszont kriminalizálták, majd betiltották, így az utcára került családok mindjárt törvényen kívül is kerülnek.Ez itt egy csendes és nagyon szomorú, lépésről lépésre kicsíráztatott diktatúra. Ahol bűnöző mentalitású, korrupt, erkölcstelen, tehetségtelen, közpénzlopásra bármikor kapható, semmihez nem értő dilettánsok gyűrűjében és támogatásával egy nagyon beteg ember szopatja a nemzetet. Akármit mond és akárminek az ellenkezőjét, beszopjuk. Hogy a farhát áfacsökkenése valójában nyugdíjemelés. És hogy Matolcsy György a legjobb jegybankelnök, aki lehet.
KisGenyo2
Legyen ez (is) mindenkinek élő példa, aki 10 éves, vagy hosszabb hitelben gondolkodik. Kiheréli a bank. Ez nem egyedi eset, hanem kb. a harmada így jár. Fosmindegy milyen alapú hitel, fosmindegy melyik bank...
wagabund
aki tud a sorok közt olvasni, annak egyből feltűnik, hogy igencsak sérteget mindenkit...persze a szeretetre hivatkozva, meg minden...másként nem is lehet..

annyit azért megjegyeznék, hogy én emléxem azokra a szép időkre(is), amikor ezerrel futott a szekér...és még arra is, hogy a műhelyek, irodák, ffi wc-k falán ott volt valamelyik posztere...amire vadul recskázott a kanosabbja...

www.google.hu/search?newwindow=1&source=hp&ei=nPDeW5mdOMqWkwXatL7gCQ&q=b%C3%ADr%C3%B3+ica&oq=b%C3%ADr%C3%B3+ica&gs_l=psy-ab.3..0i131k1j0l9.1478.4991.0.13394.9.6.0.2.2.0.119.563.4j2.6.0...0...1c.1.64.psy-ab..1.8.583.0..35i39k1.0.ktQ3H7Jp7S8

sic transit gloria mundi
Atha
18 éve mondom, bankkal, bürokráciával, egészségüggyel ne legyen dolgod ebben az országban, addig jó neked.
ittott
befogadom. be ám. a feleségem is bebólintja. be ám.
wagabund
@ittott: na jó, mellettem is lenne hely, csak a nejemmel nem merek erről egyeztetni(sem)...
Eriksson
@wagabund: Miért berzenkedne a nejed? Gondolom nem neki kellene vele aludnia. :)))
wagabund
@Eriksson: most hogy így mondod,,, összekapom magam, és megemlítem, hogy én benne lennék...már csak a másik fél kérdéses..mindenesetre 50% megvan...
Eriksson
@wagabund: Majd szólj, hogy mire mentél... :)))
Desischado
@KisGenyo2: Nálad a pont, és Eladott Országnál. Megírtátok a lényeget. eltolcsy és az orbán banda meg a haverok jártak jól, a nép meg szív, mint a torkosborz. Én azért sajnálom Bíró Icát is, amiért dolgozott, azt most elveszik tőle, bár ő azért nyilván jobb helyzetben van, mint az a devizahiteles, akinek a háza volt az egyetlen vagyona. Akárhogy is, mocsok gyalázat, ami itt folyik! És vajon meddig még!
percsi
@ittott: Azért bólint, mert már tud valamit :)
Jól gondold át, Ica napi normája: 5 km kocogás és 5000 lépcső féllábon, be tudod vállalni?
Micike
Bíró Ica nevén volt egy több száz négyzetméteres XII. kerületi családi ház és egy lakás, ezek mellé felvett több tízmilliós devizahitelt és vásárolt további két felújítandó lakást. Ezek közül az egyik egy 100 millió forint értékű, 240 négyzetméteres ingatlan, Buda szívében, a Krisztina körúton. Ebben 2006-ban kialakította Megújulás Klubját, amelyben modellképzés, kineziológia és kozmetikai kezelések kaptak helyet, azonban a devizahitele miatt nem tudta fenntartani, vállalni az üzlettel járó költségeket, kifizetni az alkalmazottak bérét és a törlesztőrészleteket.
Vagyona jelenleg a XII. kerületi családi házból és két felújított lakásból áll, a harmadik lakást időben ráíratta édesanyja nevére. Az áldatlan állapotok miatt kiskutyái is luxus kutyapanzióban élnek jelenleg. Olyan érzésem van, hogy a négyből valamelyik ingatlant el kellett volna régen adni és meg kellett volna szabadulni a hiteltől. Esetleg talán nem kellett volna nagyjából 100 milliót felvenni további két óriási lakásra. Amíg olcsónak látszott a buli, addig harácsolt, most meg...hát így járt. Nincs egyedül a problémával, csak van akinek az egyetlen lakását viszi bank és utcára kerül családostól.
percsi
@KisGenyo2: Igazad van, ez valóban nem egyedi eset, és nem harmada, hanem mind így jár.

Régebben az uzsorásokat, fosztogatókat, rablókat börtönbe zárták!

Naponta 30-40 családot lakoltatnak ki, és még csak az elején járunk. Két-három év és közel 1 millió család hajléktalan lesz :(

Nagyon sok, ez már népirtás! Előre kitervelten, aljas módon fosztogatják a magyar népet. A bankok már a szerződés aláírásakor tudták, hogy a kölcsön be fog dőlni, és utcára kerülnek a családok. Becsapták az embereket! És ebben a kifosztásban partnerek a közjegyzők, a bíróság, a kormány, a végrehajtók.
Ha összetartás lenne, ha kiállnánk egymásért, nem tudnák megtenni velünk. Sajnos hatalmat adtunk olyanok kezébe, akik mindenre képesek.
Ma Én, holnap Te kerülhetsz általuk bajba. Ha a bajban egyedül vagy elvesztél, ha én is melletted állok, együtt legyőzzük a hatalommal visszaélő haramiákat.
picike1
rázd meg a bolháktól magadat és mindjárt könnyebb lesz .a bolhák a te urizáló hajtásod csak más vegye a nyakába a közügy .Svájcban keresd az igazadat! így lett svájci frank alapú hitele.
ittott
@Micike: mindent összerakva, kiszámolva, cserélnék vele, és nem nyafognék
wagabund
@percsi: ez nagyon szép...ezeket miért nem akceptálja a végrehajtó?..
Eriksson
@Micike: tegnap 23:03 Mert nagyot álmodni...
ittott
@percsi: tőlem sportolhat. én nem fogok. max kocogni.
TASzSz
@Pálinkafőző Rézüst: Pontosan! Nem az a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni, hanem, hogy kik számolják a szavazatokat... - mondta Sztálin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.