Elúszott a devizahitele, még novemberben kitehetik őt és lányát házukból.

A Metál Lady-ként és fitneszedzőként is ismert Bíró Ica Facebook-oldalán jelentette be, hogy őt és lányát is a kilakoltatás veszélye fenyegeti elúszott devizahitele miatt, ráadásul még a téli kilakoltatási moratórium előtt – vagyis novemberben – ki akarják őket tenni XII. kerületi házukból – olvasható a Mérce cikkében.

Kedves barátaim ! A devizakifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , nov 15. előtt családostól az utcára teszi Bíró Icát és a lányát !

Nem tudom, pontosan mikorra tervezi ,...de perceim meg vannak számlálva, ...pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a devizások életének és vagyonának ilyen módon való elrablása

- írta Facebook-bejegyzésében.

Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát

Fotó: Facebook/Bíró Ica

Bíró a Blikk tavalyi cikke szerint azért volt kénytelen 10 éve hitelt felvenni, mert egy könyvkiadó nem fizetett egy könyve után, ráadásul két lakásból akart egy egészség- és szépségklubot kialakítani. Eredetileg forint alapú hitelt akart felvenni, de még a közjegyző is rábeszélte, hogy jobb lesz deviza alapúban gondolkodni – így lett svájci frank alapú hitele. 

Egy ideig tudta is fizetni, ám mikor az árfolyam elszállt, a törlesztőrészlet is duplájára, majd triplájára növekedett. Egy idő után már nem tudta fizetni, és bár perelt, nem adták meg neki az igazát a bíróságon.

Már majdnem üres a ház,... sírnom kell , ...nagyon fáj, hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít ... ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is ... !

Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok -sajnos a kormányunk együttműködésével- rabszolga gyárakká váltak!

Kár, hogy valaha, bíztam bennük !

Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból...??????

Nagyon sajnálom ,... sírnom kell ...!!!! 

Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bízhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy!

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
rázd meg a bolháktól magadat és mindjárt könnyebb lesz .a bolhák a te urizáló hajtásod csak más vegye a nyakába a közügy .Svájcban keresd az igazadat! így lett svájci frank alapú hitele.
ittott
@Micike: mindent összerakva, kiszámolva, cserélnék vele, és nem nyafognék
wagabund
@percsi: ez nagyon szép...ezeket miért nem akceptálja a végrehajtó?..
Eriksson
@Micike: tegnap 23:03 Mert nagyot álmodni...
ittott
@percsi: tőlem sportolhat. én nem fogok. max kocogni.
TASzSz
@Pálinkafőző Rézüst: Pontosan! Nem az a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni, hanem, hogy kik számolják a szavazatokat... - mondta Sztálin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.