Munkát talált a halálos balesetet okozó szlovák milliárdosnő. A Blikk szerint Rezesová jobban néz ki szabadulása óta. 

Egy japán étkezdében sikerült munkát találnia Eva Rezesovának. A sushibár a sógornője tulajdonában van. Azt nem tudni, hogy pontosan milyen állást sikerült szereznie. A bulvárlap szerint börtönben töltött hosszú időnek már nyoma sincsen Rezesová külsején, aki ismét egykori önmagának tűnik. 

A milliárdos nő idén augusztusban egy tévével a hóna alatt intett búcsút a büntetés-végrehajtási intézet rideg világának. Bár eredetileg kilenc évig kellett volna a rácsok mögött élnie az életét, jó magaviselete miatt hat év után távozhatott a börtönből.

Sushibárban dolgozik Rezesová

Fotó: MTI

Rezesová még 2012-ben ült ittasan a volán mögé. Az M3-as autópályán terepjárójával 165 kilométer/órás sebességgel belerohant az előtte haladó autóba. Utóbbi autó teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

Rezesovának egyébként nem valószínű, hogy valaha is gondjai lennének majd a megélhetésével. Apja milliárdos volt, csaknem 55 milliárd forintnyi összeget hagyott rá és testvérére. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ennyit ért 4 ember kínhalála. Lelkiismereti problémái nincsenek ennek a gyilkosnak. Élete végéig rácsok mögött kellett volna maradnia. Éljen a magyar "igazságszolgáltatás"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
reklám arc. vagy ezért, vagy azért, de beugranak az emberek megnézni a csajszit...

ez a cikk még rátesz egy lapáttal ...akinek eszébe sem jutott, most megnézi..
Lepényleső
Akkor ő nem is Rezesová,hanem Aranyosová?
(Rezes) (Aranyos)
Desischado
Ennyit ért 4 ember kínhalála. Lelkiismereti problémái nincsenek ennek a gyilkosnak. Élete végéig rácsok mögött kellett volna maradnia. Éljen a magyar "igazságszolgáltatás"!
Yoda69
Kamu hír. Egy milliardosnak mi a faszert kéne dolgoznia egy büdös szusi bárban. Élvezheti az életét egy yacht fedélzeten az Adrián
wagabund
@Yoda69: nemsokáig lesz itt, csak még segít a testvérének, mert ő is segített neki..fellendül az üzlet, aztán tipli...adósság letudva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.