Nem pontozták úgy a produkcióját, mint ahogy szerette volna, kiborult Schobert Norbi. Ez nem derül ki az adásból, a reklámszünet alatt fakadt ki az egyik stábtag szerint. 

A reklámszünet alatt borult ki Schobert NorbiFotó: TV2

A fitneszguru a Csak show és más semmi című műsorban, Tatár Csillával közösen előadott Hooligans produkciója után tette szóvá a pontozást. Csak 8-8 ponttal jutalmazta Badár Tamás és Tilla, míg Richter József 9, Balázs Andi a maximális, 10 pontot adott.

A Blikknek mesélte azt egy stábtag, hogy a reklámszünet alatt Badár kártyatrükkjeit is kritizálta Schobert, Tatár Csilla próbálta nyugtatni. 

Rengeteg munkánk volt ebben a produkcióban, ami után a zsűri nagyon lehúzott minket, főleg Csillát. Majdnem elsírta magát az értékelés után, ezt rossz volt látni. Mit kellett volna tennie, pörgetnie a gitárt?

– mérgelődött Norbi, aki arra hivatkozott, hogy még a fülese is elment az élő adás alatt, így gyakorlatilag süketen kellett dobolnia.

(Zoom)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem nézzük a vajna tv-t,egyrészt a nagyon régi filmek századjára való ismétlésével,(vajna biztos úgy gondolja,jó ez a parasztnak),másrészt ezeket a műsorokat a zs kategóriájú,százszor megrágott,és kiköpött celebekkel,irtó unalmas.Ebben,hogy ugyanazok a celebek minden műsorban,ha kell,ha nem,vetélkednek az RTL-el.Az meg,hogy Sóhernorbi olyan hisztis,mint bármelyik plázapitcha,az nem újság.Szánalmas a rinyálásával.
CsipkeRózsa
A reklámszünet alatt sokan inkább kivonulnak a konyhába, mert nem akarnak kiborulni a reklámtól.
volvós
Köcsög ripacs norbicicus...a rózsaszín tangabugyiban !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.