Ettől leesett az állunk.

Elképesztő fenék – tangás hátsóját mutogatja a népszerű magyar szinkronszínésznő

Remek formában tartja testét Bogdányi Titanilla, a Jóban Rosszban színésznője és megannyi külföldi színésznő magyar szinkronhangja – vette észre a Blikk. Legutóbbi fotójával férfi szem egyszerűen képtelen betelni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bogdányi Titanilla (@titanilla77) által megosztott bejegyzés,

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
parasutyo
nohát! ŐT szívesebben nézegetném mint a csoffadékot, akinek csakazértsem írom le a nevét... :D
szememnek tetsző a látvány, de mint minden csoda, valszeg ez is kb 3 kötőjel 8 napig kitartana... :D
Aki Én
Az a baj, hogy az a rövid láb sokkal szembetűnőbb.
lópicigáspár
@Aki Én: Engem nem zavarna, főleg ha a nyakamban lennének! :)))
Dr plágium
Tehetség nulla, vakolat nélkül az arca nulla...valamit fel kell mutatni :))
Nekem egyébként túl kereknek tűnik, lehet hogy szilikon?
parasutyo
@Dr plágium: a pucsítós beállás és a kissé megcsavart csípő meg behajlított láb miatt látszik aminek látszik... parasztvakítós beállás, de meg hát!
Lepényleső
Aki szinkronos azt láthatod,ha láthatod akkor szinkronos? Ám ha mégis szinkronszínésznő,
hiszen paradoxonban nem ez lenne az első,a szinkronváltót bizton tudja kezelni ő?
namihami
Ennyire rosszul fizet a szinkron?
Akkor a megoldás, a bevásárlóközpontok keresik az árufeltöltőket.
maci0427
És még akkor csodálkoznak, hogy a férfiak bekanosodnak és az utcán, parkokban, üzletekben bárhol, kergetik és molesztálják a nőket ! Egyre több az olyan kép ami aggodalomra ad okot !
maci0427
@durbincs: -- Nem kell ahhoz migráns, hogy nőket kergessenek - ütlegeljenek a bokorba rángassanak megerőszakolás címén , ezt lehetett látni az utóbbi esetnél is, amikor egy házas emberre jött rá a kangörcs és a futónőt vetkőztette le saját magával együtt, csak szerencsére nem tudott egyenes állásba jönni illetve jött a férje is segíteni ! - Amúgy meg van itt elég migráncs !
maci0427
@durbincs: - Nem mert szerintem a szexualitás nem nevelés kérdése ! Az sem, hogy melyik nemhez vonzódjunk, igaz a példa ragdós is lehet ! Így a szexuális erőszak sem nevelés kérdése ! Ennek a férfinak van felesége állítólag, tehát ha kanos, akkor ha haza megy , elvileg dughat ! Az meg , hogy megkívánta a futónőt , vagy a feleségén kívül más nőt - nőket is már a természetéből fakad ! vannak nők és férfiak, akik annyira imádnak dugni és főleg folyamatosan más kapcsolatokban , hogy hiába van férjük - feleségük akkor is megteszik ezt ! Így lehetett ennél a faszinál is, hogy gyakran megkívánt más nőket is , de most az alkohol miatt teljesen elvesztette az önkontrollját és marhára rosszul cselekedett , erőszakhoz folyamodott , hiszen ilyent normális ember nem csinál mert a következményeit tudnia kell ! -- Csak érdekesség képen...!!! -- Folyamatosan lehet olvasni a férfiak részéről, hogy ó-ó-ó..., de jó is lett volna ha engem ez + az a nő így meg úgy stb ! Érted ? Na de a nők ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal , olyan téren, hogy ha megkívánják akkor simán odalépnek hozzá bárhol és azt mondják nekik, hogy..."Szexet akarok " !!! Vajon hány férfi mondana nemet , vagy hány férfi ordítana segítségért , ha séta vagy akár futás - kocogás közben félre rántanák és "erőszakosan szexet követelnének" tőlük ...? Igaz nem pénzért cserébe, hanem csak úgy ingyen ! Amúgy meg Érdekes az egész élet !
maci0427
@durbincs: Ja ! És a nőknél sem szülői nevelés kérdése az, hogy nem vagy csak ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal ! És az sem szexuális erőszak legtöbb esetben , hanem pia - balhé miatt kialakult konfliktusból adódó, hogy a nő fejen ba...a a férfit vagy akár le is szúrja ! --- De vigyázat !!! -- Nem keverendő össze a Szexuális Erőszak azzal, hogy ha egy családban és egyes népességek között az Erőszak az egyik elfogadott konfliktus Megoldási Mód !!! -- Amit már a gyerek kiskorától lát és megtanul ! Ez nagyfokú primitívséggel is társul általában !
maci0427
@durbincs: -- Hát igen ! Vannak " olyan fajta emberkék" , akiknél nem számít, hogy unokatestvér vagy sima testvér akár , de legyen az bárki a rokonságból , simán megdöngetik egymást ! Ilyenek kezében is van Magyarország jövője , ezek fogják utolérni majd 30-50 év múlva Ausztriát és ezek fogják majd a nyugdíjat is kitermelni azoknak, akik nyugdíjba mennek majd ! Igaz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.