Ettől leesett az állunk.

Elképesztő fenék – tangás hátsóját mutogatja a népszerű magyar szinkronszínésznő

Remek formában tartja testét Bogdányi Titanilla, a Jóban Rosszban színésznője és megannyi külföldi színésznő magyar szinkronhangja – vette észre a Blikk. Legutóbbi fotójával férfi szem egyszerűen képtelen betelni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bogdányi Titanilla (@titanilla77) által megosztott bejegyzés,

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ennyire rosszul fizet a szinkron?
Akkor a megoldás, a bevásárlóközpontok keresik az árufeltöltőket.
maci0427
És még akkor csodálkoznak, hogy a férfiak bekanosodnak és az utcán, parkokban, üzletekben bárhol, kergetik és molesztálják a nőket ! Egyre több az olyan kép ami aggodalomra ad okot !
maci0427
@durbincs: -- Nem kell ahhoz migráns, hogy nőket kergessenek - ütlegeljenek a bokorba rángassanak megerőszakolás címén , ezt lehetett látni az utóbbi esetnél is, amikor egy házas emberre jött rá a kangörcs és a futónőt vetkőztette le saját magával együtt, csak szerencsére nem tudott egyenes állásba jönni illetve jött a férje is segíteni ! - Amúgy meg van itt elég migráncs !
maci0427
@durbincs: - Nem mert szerintem a szexualitás nem nevelés kérdése ! Az sem, hogy melyik nemhez vonzódjunk, igaz a példa ragdós is lehet ! Így a szexuális erőszak sem nevelés kérdése ! Ennek a férfinak van felesége állítólag, tehát ha kanos, akkor ha haza megy , elvileg dughat ! Az meg , hogy megkívánta a futónőt , vagy a feleségén kívül más nőt - nőket is már a természetéből fakad ! vannak nők és férfiak, akik annyira imádnak dugni és főleg folyamatosan más kapcsolatokban , hogy hiába van férjük - feleségük akkor is megteszik ezt ! Így lehetett ennél a faszinál is, hogy gyakran megkívánt más nőket is , de most az alkohol miatt teljesen elvesztette az önkontrollját és marhára rosszul cselekedett , erőszakhoz folyamodott , hiszen ilyent normális ember nem csinál mert a következményeit tudnia kell ! -- Csak érdekesség képen...!!! -- Folyamatosan lehet olvasni a férfiak részéről, hogy ó-ó-ó..., de jó is lett volna ha engem ez + az a nő így meg úgy stb ! Érted ? Na de a nők ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal , olyan téren, hogy ha megkívánják akkor simán odalépnek hozzá bárhol és azt mondják nekik, hogy..."Szexet akarok " !!! Vajon hány férfi mondana nemet , vagy hány férfi ordítana segítségért , ha séta vagy akár futás - kocogás közben félre rántanák és "erőszakosan szexet követelnének" tőlük ...? Igaz nem pénzért cserébe, hanem csak úgy ingyen ! Amúgy meg Érdekes az egész élet !
maci0427
@durbincs: Ja ! És a nőknél sem szülői nevelés kérdése az, hogy nem vagy csak ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal ! És az sem szexuális erőszak legtöbb esetben , hanem pia - balhé miatt kialakult konfliktusból adódó, hogy a nő fejen ba...a a férfit vagy akár le is szúrja ! --- De vigyázat !!! -- Nem keverendő össze a Szexuális Erőszak azzal, hogy ha egy családban és egyes népességek között az Erőszak az egyik elfogadott konfliktus Megoldási Mód !!! -- Amit már a gyerek kiskorától lát és megtanul ! Ez nagyfokú primitívséggel is társul általában !
maci0427
@durbincs: -- Hát igen ! Vannak " olyan fajta emberkék" , akiknél nem számít, hogy unokatestvér vagy sima testvér akár , de legyen az bárki a rokonságból , simán megdöngetik egymást ! Ilyenek kezében is van Magyarország jövője , ezek fogják utolérni majd 30-50 év múlva Ausztriát és ezek fogják majd a nyugdíjat is kitermelni azoknak, akik nyugdíjba mennek majd ! Igaz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.