"Lesz ez még így se, mondta és keserűn nevetett Aki a hazáját nagyon szerette de kit a hazája nem szeretett" Így szól az "alternatív retro" stílusúnak nevezett új Bródy-dal refrénje. A zenét, illetve az aktuálpolitikai áthallásokat nem nélkülöző szöveget is ő jegyzi. Bródyt ezúttal a Kirschner Péter által vezetett zenekar kíséri.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Szeretem a Bródyt azért, amit alkotott.
Igazi költő, nemcsak szövegíró.
csipetke
Bródyban eddig se csalódtam,asszem eztán se fogok.Ő megmaradt embernek a művész kollégáival szemben,akik beálltak seggnyalónak orbánnál.Ez a dalszöveg szenzációs
nezelodo
Hát fiúk, van egy rossz hírem, az hogy Bródy a dalaival eddig mindig telibe talált! Azt hiszem, most megint ez történt. Legfeljebb majd felkerül ő is a kék plakátokra a Soros, a Junker stb mellé a Gémesivel együtt! Az agykurkászok meg továbbra is botox mosollyal bámulják a csodát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.