A karfioltól az articsókáig – érdemes válogatni! Lazac, bogyós gyümölcsök, brokkoli, mandula és kelkáposzta – csak néhány azon rendkívül jótékony, egészséges ételek közül, amelyeket nem eszünk túl gyakran. De vajon miért? Valóságos tápanyag-erőművek, nem szabadna hanyagolnunk őket! Manapság jó néhány zöldség került a legnépszerűbbek közé, ám nemcsak ezekkel járunk nagyon jól. Legalább 9 olyan, egészséges […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
A szóhasználatban úgy mondjuk, hogy szárított zöldség, vagy aszalt gyümölcs.