A szakácsnak készülő Norbi elárulta, korábbi iskolájában többször is piszkálták családja miatt.

„Előfordul, hogy azért piszkálnak, mert én Schobert vagyok” – őszintén vallott a 13 éves Norbika

Fotó: TV2

Schobert Norbert és Rubint Réka fia, a 13 éves Norbika szakácsnak készül, és jelenleg épp a MasterChef Juniorban szerepel. A Tv2 csatornán futó műsort azért vállalta el, mert imád főzni, valamint szeretne majd szakácsnak tanulni. Erről és iskolai nehézségeiről is beszélt a Lokálnak.

A Lokál magazinnak Schobert Norbika többet között azt is elárulta, hogy a legelső étel, amit elkészített, az a nagymamája receptje alapján egy almás pite volt. 

Próbálom magam fejleszteni a gasztronómia területén. Rengeteg videót nézek, kipróbálok új recepteket, de szerettem volna profiktól is tanulni. Erre pedig nagyon jó lehetőség a MasterChef Junior. Amint láttam, hogy indul a verseny. el is döntöttem, hogy szeretnék részt venni, hiszen imádok főzni, de szeretnék fejlődni is. Rengeteget tanultam az ott töltött hetek alatt a zsűritől, emellett sok barátot is szereztem. A műsor csak megerősített abban, hogy ezzel szeretnék a jövőben is foglalkozni

- mondta.

Norbika nagyon büszke a szüleire, de bevallotta, az is előfordult már vele, hogy ezért bántották.

Előfordul, hogy azért piszkálnak, mert én Schobert vagyok. A régi sulimban volt, hogy beszóltak, de annyira azért nem vettem a lelkemre. Most Leányfalura járok, ahol nagyon jól érzem magam, rengeteg barátom van. Senki nem veheti szájára a családomat, főleg, mert nem is ismernek minket személyesen. Anya mindig azt mondja, ne foglalkozzak a negatív emberekkel, és tudom, hogy igaza van. Nagyon büszke vagyok a szüleimre és a tesóimra, nem is kívánhatnék jobb családot.

Forrás: Lokál, Blikk

Fotó: Tv2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Legalább egy gyereket ne bánts a szavaiddal.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...most mi van...ő kezdett szerepelni...
nezelodo
Ne törődj vele Norbi mit mondanak! Azért viszont az őseid tehetnek, hogy a TV-ben tolnak... Jobban jártál volna, ha a nyáron Badacsonyban a rablósoron gyakoroltál volna, senki sem piszkálna, és beleillene a család filozófiájába is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.