A jóga nem csak élvezetes mozgásforma, de rendkívül egészséges is. Azt tudjuk, hogy frissíti a testet és élénkíti a szellemet, de ezek mellett az immunerősítés kapcsán is segítségünkre lehet. Hogy ezt mely gyakorlatokkal érhetjük el, Kovalik Orsolya jógaoktató mutatta be. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Csak hozzá tenném. nagyon jó ez és minden ami ehhez hasonló. - ez olyan , mintha 100 embert meg tanítok biciklizni, elméletben megy is minden, de életükben sem láttak biciklit. De a lényeg, az meg van. " Tudnak biciklizni" Erre csak arra célzok, .- Ha meg nézek egy embert , fáj valamije , mi a teendő? .- doki, gyógyszer , el múlik,.. De mi lenne ha ,? elsőre meg nézném mi is okozza a fájdalmat? amit elsőre meg is szüntetek. utána jöhet a torna jóga, és minden ami tényleg segít a szervezetnek. De ha egyszer valakink baja van, arra nem jó a jóga meg a hasonló dolog. szart sem ér. De ha ki zárom, meg szüntetem az okot , a fájdalmat a bajt, ( ez lehet rák is ) akkor már minden lehet gyógyító hatással az emberre. Igazam van vagy igazam van. Na. ehhez kellene érteni hogy meg találd azt ami okozza és meg szüntetni. Nem az hogy csináltál egy jóga kurzust és el hiteted az emberekkel hogy jót tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.