Volt menye, Pártos Csilla elhagyta a lakást, az unoka azonban még mindig ott lakik.

Pécsi Ildikó fegyveresekkel dobatná ki unokáját a lakásából

Tovább folytatódik a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügyében. Az ügy most ott tart, hogy Pártos a bíróság felszólításának eleget téve elhagyta a színésznő lakását, Csaba nevű unokája viszont erre nem volt hajlandó.

A Blikk azt írja, Pécsi Ildikó nemrégiben kezdeményezte a karhatalom beavatkozását, így, ha unokája továbbra sem akarja elhagyni a házat, akár fegyveres erőkkel is kilakoltatná. Csaba levélben kérte nagyanyját, hogy maradhasson, de elutasító választ kapott.

„Milyen unokám? Aki tizennégy éves kora óta rám sem nyitja az ajtót? Mi közöm van nekem hozzá? Semmiféle jogosultsága nincs semmire”

- mondta Pécsi Ildikó a Star magazinnak.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Nem értem,miért nem Pécsi puhapöcs fia intézi a családjának az ügyeit,miért a vénasszonynak kell(?) nyüzsögnie.Szűcs Csaba a házassága alatt többszázmilliós ingatlanvagyonra tett szert,amiből /tetszik-nem tetszik/ Pártosnak is jár.Ezt a vagyont Szűcs Csaba közvetlen a válóper előtt gyorsan az anyjára íratta.Ezt vizsgálja most a bíróság,ez a per még nem zajlott le.Asszem sokkal jobban járt volna mindenki,ha ezt a házat hagyták volna az unokának,és Pártos nem pereskedne tovább Szűcs Csabával.De azt érzem,hogy az öreglány a köztudatban akar maradni bármi áron.
karma1
Ha BARMI tortenne koztem es az unokam kozott, ami miatt elhidegultunk / elhidegulunk egymastol, en akkor sem lennek kepes ezt tenni - tobb dolog miatt sem.
Peldaul azert, mert a fiu unokam az en elsoszulott FIAM gyermeke - tehat az en verem
Mert az unoka - ha vegiggondolna ez a banya higgadt, jozan paraszti esszel - NEM rablogyilkos, vagy masfele bunozo, es hogy amikor a szulei civakodasa kezdodott, akkor 11 eves volt, es semmirol sem tehetett, mint egy ennyi idos gyermek.
Harmadsorban - ha ugyanezzel a jozan paraszti esszel EZT is vegiggondolja, akkor egy ilyen kenyes csaladi problemat NEM tereget ki a bulvarmediaban.
De ha mar kitereget, akkor - allitolag csaladszereto - no letere nem tesz ilyen visszavonhatatlanul durva es gusztustalan megjegyzest akar fegyveres beavatkozas hasznalatara is...
Ha mindent vegiggondolna normalis esszel, - es nem a menye elleni merhetetlen gyulolet vezerelne' - akkor SEMMIKEPPEN nem az unokajan akarna levezetni az osszes gyuloletet...
Ennek a ven banyanak az itelokepessege teljesen elveszett - aki nem tudja felmerni, hogy az unokaja a sajat vere is, es azon kivul, hogy nem latogatta, nem nagyon lehet ok fegyveres ero igenybevetelere egy kilakoltatasnal.
Remelem, hogy az unoka ezutan oriasi ivben fogja leszarni egyszer es mindenkorra ezt a banyat,...
Elvesztette elottem az egesz nimbuszat, mar nem tudok a szineszi teljesitmenyere emlekezni, orokke ez az utolso megnyilvanulasa fog eszembejutni rola. Ez pedig nem illik egy divahoz, nepszeru szinesznohoz, egy NOHOZ, es foleg nem egy verszerinti nagymamahoz,...
csipetke
@wagabund: 13:54 Magyar György a mi /akkoriban még kisközségünkben/ volt kezdő ügyvéd.Akkor még mindennel foglalkozott,földátírás,stb,Annak az ügye intéződött gyorsan,soron kívül,aki oda tudta adni az 500 ft-ot.Akkor még az átlagfizetés 2000 ft körül volt.
Eriksson
@csipetke: Ez gondolom ma is így van, csak az 500 ft nem stimmel. Mára ez már jóval több, mivel Gyurci bácsi 'sztárügyvéddé' nőtte ki magát.
Patmarissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
karma1
@Patmarissa: Innen is huzz el a redvasba, jo?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.