Mint ismert, 2019. január 29-30 között rendezik meg a SIRHA keretein belül a Bocuse d'Or döntőjét, melyben Magyarországot Pohner Ádám és Csillag Richárd képviseli, Segal Viktor közreműködésével. A világ legrangosabb séfversenye már önmagában is hatalmas kihívást jelent a versenyzők számára, de az csak emeli a tétet, hogy a versenyszabályzat folyamatos változtatása mellett a kötelezően felhasználandó alapanyagok köre is bizonytalan. Korábban már kihirdették, hogy a jövő év eleji döntő hústáljának kötelező eleme a csontos borjúkaraj lesz, azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy mik lesznek a tányérra tervezett étel kötelező alapanyagai.

Forrás: foodyny.hu
Feltöltő: palmaravasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.