Nagyon rossz hírt jelentett be az énekesnő közösségi oldalán.

Tóth Vera Facebook-oldalán tudatta a sajnálatos hírt rajongóival, miszerint pénteken súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nála a fül-orr-gégésze, ezért le kell mondania az összes koncertjét – írta meg a Blikk.

Akármennyire is szeretném, az elkövetkezendő két-három hétben kicsit el kell vonulnom csendben szemlélni a világot és némának kell lennem, akárhová is megyek. Ma reggel súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nálam a fül-orr-gégészem. Végtelenül sajnálom, de az összes koncertemet le kellett mondanunk a menedzseremmel az elkövetkezendő időszakban, hogy elkerüljük a szövődményeket és az esetleges hangszalag műtétet

- írta Vera a közösségi oldalán.

Minderre azért volt szükség, mert csak így tudja elkerülni a szövődményeket és a hangszalag műtétet.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez olyan, mint a felcsúti stadion...nincs néző, hát a " művésznő " koncertjére sem adtak el egy jegyet sem...vagyis senki sem kíváncsi rá !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A ,,szegény nézőket,, kiheverhetetlen kár NEM ÉRTE ))))))))))
terlasz
Engem nem nagyon hat meg a művészete, de egy sikeres jó énekesnő. Nem tudom mivel bántotta meg azokat az embereket, akik ilyen alpári módon beszélnek róla?
papa.49
Nekem régebben semmi bajom nem volt vele, csak az utóbbi időben mindig csak a rinyálásairól lehetett olvasni, cölöpösödött a csaj ...
Clavigo
@Horizont: Ok..Nem kedvelem..Kissé túlzásba estem.
nezelodo
Mekkora tragédia, egykor még oda sem ment el, ahol kitömte a pártatlan önkormányzat suskával. Gondolom, már ott máskor sem érzik a hiányát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.