Kulka János egy figyelmes és gondoskodó férjet játszik a TV2 produkciójában.

Itt láthatjuk újra Kulka Jánost a képernyőn – egy sorozatban tér vissza ma este

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Egy figyelmes és gondoskodó férjet játszik a TV2 produkciójában, a Bogaras szülőkben ma este Kulka János. A két éve stroke-on átesett színművész először filmen tért vissza, most már a televízióban is szerepel, és nemsokára a színpadon is látható lesz – írja a Bors.

A TV2 produkciójában Csákányi Eszter férjét alakítja. A két színművészt sok évtizedes, legendás barátság fűzi össze. Kapcsolatuk inkább testvéri, de néha egy házaspáréra is hasonlít.

Egészen más hátterünk van, teljesen különböző emberek va­gyunk. Más a temperamentumunk is, mégis jól kiegészítjük egymást

- mondta a Borsnak barátságukról a Kossuth-díjas színésznő, aki szerint Kulka János rengeteget fejlődött, gyógytornára jár, és nagyon jól veszi az akadályokat.

Ami belőlem hiányzik, az Jánosban megvan, és fordítva. Rá a józanság, a bölcsesség, a racionalitás jellemző, míg én egy kicsit csapongóbb, kiszámíthatatlanabb típus vagyok. Jancsi nagyon türelmes velem, elviseli a természetemet, de be kell valljam, már többször veszekedtünk is, ahogy ez a házasságban is megesik

- tette hozzá a színésznő.

Forrás: Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lamberitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.