A pulyka semleges ízének, finom állagának köszönhetően számos szezonális alapanyaggal kombinálható. Használjuk ki az októbert, variáljuk bátran a húst édes, kesernyés, sós termésekkel! A Gallicoop háziasszonya, Dosso Gabi most hét ötletet ad, mivel is érdemes tálalni kedvenc húsunkat. Napjaink slágere az évekre elfeledett sütőtök, mely most reneszánszát éli. Magas béta-karotin tartalma és könnyű emészthetősége miatt […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.