Unja magát a Kanári-szigeteken Havas Henrik, aki idén nyáron hagyta ki először a tévében való szereplést, mert megviselte őt, hogy elveszítette szeretteit.

Havas Henrik: a kutya sem foglalkozik már velem

Megviselték a tragédiák a 69 éves Havas Henriket: édesanyját nyár elején veszítette el, és egyik legjobb barátjának, Aczél Endrének a halála is nagyon megrázta őt. Havas Henrik így a nyarat nem igazán élvezte.

Sok pert indítottunk, nemcsak az ATV, hanem más sajtótermékek és az engem verbális zaklatással vádoló Baukó Éva ellen is. De ezek nem nagyon érdekelnek engem, sőt egyáltalán nem. A mai világban az én ügyem nem tényező, a kutya sem foglalkozik már velem

- mondta.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nekem akkor jut eszembe,amikor a nyelvét kidugó,fizikailag kimondottan gusztustalan, mások szövegébe beleüvöltöző Fialát látom az ő helyén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Kis hazudós...most olvasom a hírekben, hogy Havas, Kálmán Olga, Perjés, és még néhányan, egy beszélgetős tv műsorban örvendeztetik meg a nagyérdeműt... ha jól emlékszem péntek este az N1 tévén...
wagabund
"Az N1TV-n Indul új közéleti vitaműsorunk a Saller. Az első adás vendégei Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor. Vendégeink kiosztanak egy-két sallert a politikának és a közéletnek. Adás pénteken 18 órakor. Tartsanak velünk!"
wagabund
@papa.49: helyes...én is csak Havas miatt jeleztem, hogy vigyázat...jön..
Yoda69
Ra se rants Henrik!
Vagyunk ezzel igy egy par szaz millioan :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.