A Magyar Nemzeti Filmalap 883,5 millió forinttal támogatta az 1,2 milliárd forintból készült képrablós krimit, amelyet a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna teljesen más szemmel nézett.

Andy Vajna nagyon szereti a művészetet, több híres festőtől is van otthon képe – írja a Blikk.

„Komoly festménykollekcióm van, és az értékesebb alkotások közül néhányat a szülővárosomba is magammal hoztam. Ezeknek a szállítása és tárolása nem egyszerű,

de talán mondanom sem kell, nagyon vigyázok rájuk. Első helyen említeném Fernando Boterót, őt különösen szeretem, de Bernard Buffet is nagyon megfogott. A klasszikusok közül Paul Gauguintől és Claude Monet-tól is van egy-egy képem. Nagyon eklektikus a kollekcióm” – mondta gyűjteményéről Andy Vajna.

(Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Andy Vajna alkut kötött a hatalommal, beszállt a számára kitalált és legalizált kaszinóbizniszbe, miközben pontosan tudta, hogy a játékgépek piacát kinyíró és az ő kaszinópápaságát megalapozó törvény családok ezreit teszi tönkre, emberek tízezreinek megélhetését veszi el. Miután én nem hiszem és szerintem még a meggyőződéses fideszesek sem hiszik, hogy azért írták át a szerencsejáték-törvényt, hogy az agg hazánkfia boldog legyen, hanem azért, hogy a szektorból kiszivattyúzott pénzen osztozzanak (igen, ezt nevezik strómannak) és miután Andy kaszinóssága azzal jár, hogy az államkincstár bevétele a töredékére zuhant vissza – miközben a bevétel megtöbbszöröződött – pontosan lehet tudni, hogy mi történik. Az így be nem fizetett adó nem kerül be a gazdaságba, nem teremt munkahelyeket, nem épül belőle semmi, hanem láthatatlan csatornákon szétfolyik a megfelelő zsebekbe. Hogy nesztek, idióták, van mibű! Végül is tőletek kaptuk nászajándékba a ti pénzetekkel kitömött TV2-t, ami után máshol adózunk, a kaszinópiacot tokkal és vonóval, a ti idiótaságotok is kellett ahhoz, hogy négy év alatt 33,3 milliárd forint árbevételt teremjenek a megélhetési bevándorló producer-zsenihez köthető magyar társaságok, hogy osztalékként 3,5 milliárd kerülhessen az offshore hátterű külföldi tulajdonosokhoz. Csak azért mert a volt parókakészítő köztudottan nem vagyonos miniszterelnök strómanja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Megteheti,vajon hány milliárdot talicskázott haza csak a kaszinókból,ahová varga mihály évek óta ígérgeti,hogy bekötik a NAV-os gépeket?És akkor még nem beszéltünk a film-iparról,ahonnan szintén nem kevés pénzt kapott.Ilyen felesleges parazitákból áll az egész fideszes vezérkar,olyanok ezek,mint a haszontalan játékautomaták,elnyelik a pénzedet,de nyerni nemigen lehet rajtuk..
papa.49
@csipetke: Azért az nem egészen így van, mivel a LÓKUPEC se hülye, a strómanok legfeljebb 15-20 % kapnak a megszerzett javakból, a többi a LÓKUPECÉ !!!
csipetke
@papa.49: 8:53 Hát igen,igazad van,de itt annyi lóvéról van szó, amiről mi csak álmodhatunk.Hogy a vén hörcsögnek mennyit kell visszacsengetni a gazdájának,ki tudja?Egy biztos,nem keveset
vacsi
Ezt a rémes pulcsit csak nem Timike kötötte?!
papa.49
@vacsi: Ő csak max. a fütyiket tudja ,,kötözni,, )))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart