A Magyar Nemzeti Filmalap 883,5 millió forinttal támogatta az 1,2 milliárd forintból készült képrablós krimit, amelyet a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna teljesen más szemmel nézett.

Andy Vajna nagyon szereti a művészetet, több híres festőtől is van otthon képe – írja a Blikk.

„Komoly festménykollekcióm van, és az értékesebb alkotások közül néhányat a szülővárosomba is magammal hoztam. Ezeknek a szállítása és tárolása nem egyszerű,

de talán mondanom sem kell, nagyon vigyázok rájuk. Első helyen említeném Fernando Boterót, őt különösen szeretem, de Bernard Buffet is nagyon megfogott. A klasszikusok közül Paul Gauguintől és Claude Monet-tól is van egy-egy képem. Nagyon eklektikus a kollekcióm” – mondta gyűjteményéről Andy Vajna.

(Blikk)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Amerikából jöttem,mesterségem címere Andy Vajna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: Lehet hogy a filmes szakmában beleszeretett valamelyik gazdag férfi aki köcsögként használta és futtatta, mert nő valószínűleg hányingert kapott tőle a hörcsög kinézetű pofájától, különösen csóringer kifutóként.
csipetke
Megteheti,vajon hány milliárdot talicskázott haza csak a kaszinókból,ahová varga mihály évek óta ígérgeti,hogy bekötik a NAV-os gépeket?És akkor még nem beszéltünk a film-iparról,ahonnan szintén nem kevés pénzt kapott.Ilyen felesleges parazitákból áll az egész fideszes vezérkar,olyanok ezek,mint a haszontalan játékautomaták,elnyelik a pénzedet,de nyerni nemigen lehet rajtuk..
papa.49
@csipetke: Azért az nem egészen így van, mivel a LÓKUPEC se hülye, a strómanok legfeljebb 15-20 % kapnak a megszerzett javakból, a többi a LÓKUPECÉ !!!
csipetke
@papa.49: 8:53 Hát igen,igazad van,de itt annyi lóvéról van szó, amiről mi csak álmodhatunk.Hogy a vén hörcsögnek mennyit kell visszacsengetni a gazdájának,ki tudja?Egy biztos,nem keveset
vacsi
Ezt a rémes pulcsit csak nem Timike kötötte?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél