Nemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea néhány hónappal ezelőtt szakított egymással. Különválásukat úgy intézik, hogy közös gyermeküknek az a legjobb legyen.

Ám a rádiós műsorvezetőnek most újabb nehézséggel kell szembenéznie. A Bors cikke szerint ugyanis két hónapon belül elhallgat a Music FM, ahol Bochkor is dolgozik. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződésüket szabálysértésekre hivatkozva.

A Bors megkereste Bochkort, hogy megkérdezze, hogyan érintik a történtek, hiszen sejthető, hogy a bevétele nagy részét a rádióban futó, Önindító című műsor termeli, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Az ATV-n azonban továbbra is látható majd a műsora.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nekem tetszett annak idején a ,,Sláger rádió,, de miután ,,áttekert,, ide azt is csak a reggeli műsor után hallgattam, a kocsiban, sőt még a Borost is akkor utáltam meg !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Sose csíptem ezt a fazont, a többivel együtt !
papa.49
Legfeljebb eladja a magánrepülőjét !!!
Nessy
Őszintés szólva, már azt sem tudom melyik szekrény polc rejti a rádiómat. Amióta minden adónak x időnként be kell olvasni az MTI napi dajka meséit, nincs miért bekapcsolni. Régen a Class FM hallgatható volt, de mióta zene helyett több a szöveg, arról is leszoktam.
Van helyette net.
Itt most nem Bochkorról van elsősorban szó, hanem arról, hogy visszatér a régi szép Néprádió korszak. Az egész országban azt kellett hallgatni. Jó, most még van a Mária rádió, ami helyenként minden más adót megfojt. lehet vele Rózsafűzért imádkozni.
papa.49
Nekem tetszett annak idején a ,,Sláger rádió,, de miután ,,áttekert,, ide azt is csak a reggeli műsor után hallgattam, a kocsiban, sőt még a Borost is akkor utáltam meg !!!
ittott
és? Kovács Nándor szénbányás, aki átképződött ...-vá, ...-vá .
...vá azóta háromszor is elveszítette a munkáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.