Két hónapja született meg Kulcsár Edina kisfia, Medox. Bár a szépségkirálynő és férje, Szabó András (Csuti) boldogok a picivel, minél hamarabb kistestvért szeretnének fiuknak.

Kulcsár Edináékhoz máris jöhet az új baba!

Fotó: Kulcsár Edina / Facebook

Mindig is nagy családot terveztünk, ezért szeretnénk még gyermeket. Éppen mostanában beszéltünk arról, eljött az ideje annak, hogy újra védekezzünk az együttlétek során, de úgy döntöttünk, mégsem fogunk. Ha jön a baba, akkor nagyon örülünk majd neki. Bár az ideálisabb az lenne, ha várna egy picit, míg elkészül a családi házunk – mondta Csuti a Családok éve sorozatában, a Családvarázsban.

Mint kiderült, a kis Medox már csak néha kel fel éjszaka. Nagyon jó baba, jól viseli az utazást, gyakran elviszik magukkal, ha dolgozni mennek.

Két-három hétig voltunk otthon, megpróbáltunk összeszokni, ismerkedtünk a helyzettel, hogy itt van egy új kis élet. Már a terhesség alatt is úgy terveztem, nem fogunk otthon ülni, és nem hagyom el magam – emlékezett Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, miért volt fontos a számára, hogy fiatalon legyen édesanya.

Anyukám tizennyolc éves volt, mikor megszülettem. A kis korkülönbség miatt ő a barátnőm, a nővérem és a lelki társam is egyben. Bízom benne, nekem is ilyen kapcsolatom lesz a gyermekemmel. Azt is szerettem volna, ha a dédimamám megéli, hogy üknagymama lesz – mondta Edina.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.