A viharos évek után végre boldog időszakát éli Stohl András. A színész úgy érzi, egy korszakot lezárt az életében: elmondása szerint eddig kóbor kiscsikó volt, de mostanra sokkal összeszedettebb lett.

Stohl kezd megállapodni, nem bírja már a sok bulizást

Nagyon sokat változtam az elmúlt évek során. Megnyugodtam, lényegesen kevesebb a buli. Lehet, hogy azért, mert már fizikailag nem bírom úgy, mint régen, lehet, azért, mert tudom, hogy másnap mennem kell a gyerekeimért, de lehet, hogy azért is, mert az a korszakom már lezárult. Nem mondom, hogy szent lettem, mert nem lettem az, időnként eljárunk szórakozni a párommal. Partner ebben is, tökéletesen tud azonosulni az életvitelemmel, nagyon nagy segítség mindenben. Olyan, mintha egyek lennénk. [...] Arra vágyom, hogy minden ilyen nyugodtan menjen tovább. Eddig mókuskerékszerű életet éltem, időről időre voltak benne ismétlődő törések, mint például egy baleset vagy egy börtönbüntetéssel járó ítélet. Azt szeretném, hogy ne legyen több ilyen. Szépen, nyugodtan szeretnék éli, és úgy érzem, ehhez most minden puzzle-darab a helyére került

– szögezte le a Best magazinnak Stohl András, aki úgy véli: a sok baj után eltelt annyi idő, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek vele.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.