A fitneszguru elárulta, hogy szerinte miért érdemes karcsúnak lenni. 

Schobert Norbert a FitBalance nevű rendezvényen adott interjút a FemCafé-nak, ahol kifejtette álláspontját a szénhidrát csökkentette diéta igazi céljáról.

Szerinte aki jól néz ki, egészséges is.

Valljuk be őszintén, az vicc, hogy a 100 kilós férfi a menő, kivéve ha bodybuilder. És nem a 70 kilós nő a jó, és nem a 80 kilós. Legyünk csinosak, nem vékonyak, csinosak. A karcsúság menő, ez nem kérdés. Az ember szexi, jól érzi magát, minden ruha illik rá, mindenki imádna vele szexelni, hát miről szól az élet, gyerekek? Erről szól! Ki kell az életünket maxolni.

(HVG)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor én most elmesélem, mit gondolok erről az egészről. Először is azt, hogy nem elég a kockás has, amennyiben valaki közszereplővé, sőt, népnevelővé óhajt válni, nem árt az agyat is barázdásítani. Norbinak ez látható módon nem sikerült, számomra pedig szívszaggató ez az egész poszt. Norbi hihetetlenül sok pénzt csinált a fogyókúraiparból. Mert ez egy üzlet, amit a Schobert család ügyesen kiaknáz. Nekem nincs is ezzel, különösebb gondom, mert legalább csinálnak valamit és nem a vasalt heréjükből akarnak megélni. Ugyanakkor nagyságrendekkel több kárt okoznak, mintha reggeltől-estig ama bizonyos ránctalanított testrészüket mutogatnák. Az embereknek az egészség, szépség iránti vágyát használják ki. Ahogy a többi – Norbiékhoz hasonló – iparos is abból keresi gennyesre magát, hogy elhitetik az emberekkel: csak a ránctalan arc, a feszes popsi, hibátlan bőr, tökéletes alak, fényesen csillogó sörény tulajdonosa lehet boldog. Senki más.A Norbihoz hasonló üzletemberek nagyban felelősek azért, mert az emberiség egy része képtelen elfogadni és kedvelni önmagát olyannak, amilyen. Az eredmény: rommá gyúrt, szénné szoláriumozott, napi 24 órában a saját külsejével foglalkozó, a tökéletes test utáni vágyba belehülyült szerencsétlenek, akik mellett úgy rohan el az élet, hogy abból ők csak a szaporodó ráncokat, megereszkedő bőrt látják és szentül hiszik, hogy amennyiben Norbi (vagy tetszőleges bárki más) termékeit vásárolják, akkor az örök boldogság – ebben az esetben ránctalan bőr és feszes test – lesz osztályrészük. Pedig nem. Éppen úgy megöregszenek, mint azok, akik közben élvezték is az életet és nem csak testüket edzették, hanem az agyukat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Ez a pasi kurvának néz minden nőt? Szerinte minden nő mindenkivel, bárkivel szexelni akar?
Szerinte a nő egyetlen célja, hogy mindenki szexuálisan kívánja?
Komolyan mondom, hányingerem van már ettől az alaktól.
ferenczalai33
[[__-Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
papa.49
@görbetükör: Ne csodálkozz még rendőrnek se vált be )))))))))))
Eladott Ország
@papa.49:Schobert Norbi: Országos rendőrfőkapitány lennék!
media.borsonline.hu/cikk/11/103540/big-lead/650x360/103500.jpg
Pénzbehajtók verték össze Schobert Norbit. Leütötték saját éttermében, mert nem fizetett ki egy nyomdai számlát, ami állítása szerint nem is őt terheli.
media.borsonline.hu/cikk/2/15445/big-lead/650x360/15445.jpg
papa.49
@Eladott Ország: Nincs min csodálkozni ő is az ,,EMBERI BUTASÁGON,, gazdagodott meg !!!
Ja és valahogyan hasonlít is a csutira abban, hogy a számlát nem szereti kifizetni !!!
nevemnick
@papa.49: ...én bizakodó vagyok, hogy előbb-utóbb mindenkinek ki kell fizetni a számlát... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.