Bochkor Gábor hosszabban is megszólalt Várkonyi Andreával való válásuk kapcsán.

Bochkor Gábor kiteregette a szakítás durva részleteit: így hagyta faképnél Várkonyi Andrea

A Story magazinra hivatkozva a 24.hu azt írja, már januárban látta, valami nem működik köztük megfelelően, felesége pedig olyan személyiségváltozáson esett át, amivel nehezen tudott megbirkózni.

Arról is beszélt a rádiós műsorvezető, hogy amikor Várkonyi júniusban közölte, a kapcsolatuknak vége, Bochkor szinte sokkot kapott a fájdalomtól. Még pszichológushoz is elment, hogy rájöjjön, mi lehetett a hiba az ő részéről, felesége ugyanakkor pátterápiáról már hallani sem akart. Bochkor szerint 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni, felesége mellett pedig megkomolyodott, a szétköltözés mély sebeket hagyott benne. Állítása szerint, miután egy barátjánál töltött nyaralás után hazatért Texasból, feleségének és lányának már hűlt helyét találta csak.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ez az a harsogva röhögő médiamocsok ,ez az a Bocskor,aki taknyos varjúként telebőgte a világot,amikor megszűnt a rádiójuk? Aztán mikor visszajött a gagyi média világába,ugyanakkora,röhögő pofával alázott mindenkit? Most mi a franc a baja,az hogy a nője már talán a szagát sem bírja? Bocskor,Hajdú,Jakupcsek...ezek már a lezüllött TV2-nek sem kellenek,pedig ott aztán összegyűlt a szemét.Persze az a nő is megérdemli a sorsát,aki egy ilyen alakkal összeállt.Viszont ahogy öregszik,talán alakulgat az ízlése.A kislányuk viszont semmiről nem tehet,igazán vele vitetik el a balhét.
ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
wagabund
ez az öntelt bocskor úgy hazudik, mint a vízfolyás...ezt már marhára únta a nője... a pasi jellemhibáiból könnyedén lehetne írni egy doktorit
Pegero
Bocskornak bocskor van a lábán, Várkonyinak meg útilapu.
Szeparepa2
Most három napig zokogni fogok keservesen, minden párnát a lakásban lucskosra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.