Bochkor Gábor hosszabban is megszólalt Várkonyi Andreával való válásuk kapcsán.

Bochkor Gábor kiteregette a szakítás durva részleteit: így hagyta faképnél Várkonyi Andrea

A Story magazinra hivatkozva a 24.hu azt írja, már januárban látta, valami nem működik köztük megfelelően, felesége pedig olyan személyiségváltozáson esett át, amivel nehezen tudott megbirkózni.

Arról is beszélt a rádiós műsorvezető, hogy amikor Várkonyi júniusban közölte, a kapcsolatuknak vége, Bochkor szinte sokkot kapott a fájdalomtól. Még pszichológushoz is elment, hogy rájöjjön, mi lehetett a hiba az ő részéről, felesége ugyanakkor pátterápiáról már hallani sem akart. Bochkor szerint 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni, felesége mellett pedig megkomolyodott, a szétköltözés mély sebeket hagyott benne. Állítása szerint, miután egy barátjánál töltött nyaralás után hazatért Texasból, feleségének és lányának már hűlt helyét találta csak.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Feleség?? Csak élettárs volt, nem? Ezt az ööö ripacsot mindig utáltam. Csodálkoztam is ezen a nőn, h az elegáns, értemes férjét hogy tudta lecserélni erre az idétlen majomra.
dr. prédikátor
Ki a fasom az a bocskor??? ja az a kis buznyák geci!!!Utálatos alattomos egy fasz!!!
Edmond Dantes
Ez az a harsogva röhögő médiamocsok ,ez az a Bocskor,aki taknyos varjúként telebőgte a világot,amikor megszűnt a rádiójuk? Aztán mikor visszajött a gagyi média világába,ugyanakkora,röhögő pofával alázott mindenkit? Most mi a franc a baja,az hogy a nője már talán a szagát sem bírja? Bocskor,Hajdú,Jakupcsek...ezek már a lezüllött TV2-nek sem kellenek,pedig ott aztán összegyűlt a szemét.Persze az a nő is megérdemli a sorsát,aki egy ilyen alakkal összeállt.Viszont ahogy öregszik,talán alakulgat az ízlése.A kislányuk viszont semmiről nem tehet,igazán vele vitetik el a balhét.
ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
wagabund
ez az öntelt bocskor úgy hazudik, mint a vízfolyás...ezt már marhára únta a nője... a pasi jellemhibáiból könnyedén lehetne írni egy doktorit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.