Ágynak dőlt, de nem a táncpartner Köllő Babettel.

Csütörtökön kihagyta Schobert Norbert fitneszguru a Csak show és más semmi pénteki élő műsora előtti táncpróbát, így a műsorbeli párjának, Köllő Babettnek más partnerrel kellett gyakorolnia. 

Schobert Norbert nem jelent meg a Csak show és más semmi próbáján

Fotó: YouTube/TV2

Sajnos Schobert Norbit nem Köllő Babett döntötte hanyatt, hanem egy kis betegség, így a mai napon a vendégfellépő Nereus Lajossal volt kénytelen próbálni a dögös színésznő. Reméljük Norbi holnapra jobban lesz és visszatér a színpadra

- írták a műsor Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csak show és más semmi (@csakshowesmassemmi) által megosztott bejegyzés,

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A fitynett guru megint ágynak dőlt, kicsit megfújta a szél oszt. már beteg, vagy a kajájától döglődik, na mindegy ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De ,,TANÁCSOT,, marhára tud adni !!!
cikicakk55
Na mi van Nor-bika! Ennyire futja csak a " mindenre megoldást nyújtó" egészséges kajátokból? Az immunrendszered nem képes egy kis vírussal megbirkózni? Talán normális kaját kéne enni,nem azt a téglával és sárral összegyúrt vacakot,amit csillagászati áron adtok el a sok szerencsétlen elhízott nőnek. Őket is orvoshoz kéne inkább küldened,mert az elhízásnak sem mindig a túl sok zabálás az oka. Annyi "okosságot" idézőjel nélkül baromságot tudsz orvosilag összehordani,de magadon sem tudsz segíteni.
nevemnick
Nekem nem hiányzott, mivel a ,,műszart" nem nézek.
papa.49
Kevesli a pénzt amit érte kap )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.