A Potyautas vendége volt Koltai Róbert, aki a 75 éves korában kiadott könyvéről, betegségéről és további dolgokról beszélt.

Garami Gábor vendége a Potyautasban ezúttal Koltai Róbert színművész volt, aki több témát is felvetett az utazás során – olvasható a Blikk cikkében.

Mint elmondta, alvási apnoéban szenved, ezért pár évvel ezelőtt éjszaka alig kapott levegőt. A problémát egy kis készülékkel oldja meg, amit minden éjjel viselnie kell – Los Angelesben is hordta –, viszont ezzel már úgy érzi, sokkal energikusabb lett az utóbbi 6-7 évben.

Betegségéről vallott Koltai Róbert – videó

Fotó: wikipedia CC BY 4.0/Stekovics Gáspár

Megemlítette, hogy A miniszter félrelép című film a mai napig tartja az utóbbi 20 évben a legnézetebb film címét. De a legbüszkébb a történetmesélős filmjeire, mint a Sose halunk meg, Szamba, Világszám, ilyenek.

Arról is beszélt, hogy a színművészet felé egyrészt apja versmondása, másrészt pedig Pártos Gyula színész terelte. A színművészeti főiskolára nem vették fel, ekkor a kereskedelmi és vendéglátóipari főiskolára is járt egy évig – de túl sok lett az utóvizsgája. Viszont itt barátkozott össze Demján Sándorral, akinek a 60. születésnapján fel is lépett, és ott meg is említette, hogy milyen jó, hogy a barátságukat a szponzoráció fekete fellege nem felhőzte be.

Előkerült az időskori demencia kérdése is, a színművész szerint ő is érzi már, évtizedekkel ezelőtti monológokat ma is elmond, de ha kizökken a műsorából, akkor vissza kell kérdeznie a közönségnél, hogy hol is tartottak.

Koltai mesélt arról is, hogy korábban volt bakancslistája, de már nincs, mivel Dés László egyszer a múzsájának nevezte, és azt is megjegyezte neki, hogy végre megtanult énekelni.

Erről és sok más érdekességről lehet hallani a felvételen.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai999
_Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.