Sok férfi vallja azt, hogy tetszik nekik, amikor a nő kimutatja érdeklődését irántuk. Ha te is el szeretnél csábítani egy férfit, akkor használd a női vonzerődet, ennél többet viszont semmiképp sem kell tenned. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindig mosolyogj a férfi társaságában, flörtölj a tekinteteddel, légy játékos és fogékony a jelekre. Ez a viselkedésmód az, amitől a férfinek felkeltheted az érdeklődését, és amitől további lépéseket fog tenni azért, hogy meggyőzzön arról, itt az ideje beillesztened őt is a napi rutinodba. Cikkünkben felsoroljuk, hogyan csábíts el egy férfit, anélkül, hogy rámenősnek tűnnél. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Pegero: Ez a cikk neked szól. Használd a vonzerőd (húbazdmeg) és találsz palit magadnak. Hajrá lúzer, ha lesz párod, talán reálisabban látod majd a világot.
Jó pasizást, tudom, hogy bírod az ilyesmit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.