VV Gregen alaposan kifogott a számológép a villabeli matekórán.

„Egyáltalán nem értettem azt, mit keres egy mínusz a számológépemen. A többiekén nem volt!

De utána megnyugtattak, hogy az konkrétan csak a kurzor volt, ami villogott, hogy oda kell beütni a számot... Hát, igen... a hajfestékkel szépen tudom leplezni az agykapacitásomat” – mondta Greg.

(Blikk)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Ez az igazi "szinvonal"!:((( A számológépen nincs kurzor, csak a számitógépen!!! És ha ez a VV tényleg a "valóságot" mutatja...szomorú... A videóhoz ugyan már nem volt gusztusom, elég volt ez a pár sor is.
Nessy
Ezért lehetett "villalakó"!
Kérdés: "kefélni" tud?
Válasz: Igen! Csak nem a padlót, és a kabát gallért!
Eladott Ország
Ki tudja már, mióta, mindent lefelé nivellál, már nem a középszerűséget, hanem a kisszerűséget, a pitiánerséget, a romlottat, a beteget, a természetellenest és a torzat emeli piedesztálra. Mekkora isteni szerencse, áldás és csoda, hogy nem tartozunk a kisszerűséget, a pitiánerséget, a romlottat, a beteget, a természetellenest és a torzat piedesztálra emelő Nyugathoz. És nem csak hogy nem tartozunk, de nem is akarunk oda tartozni. Miért is kellene, hiszen itt van nekünk a magunk vérmagyar, nemzeti kicsattanó egészsége, a keresztényi normalitásunk, a közmegegyezésen alapuló tisztességünk, becsületünk, feddhetetlen erkölcsünk, és a magyarnak születni életérzés nagyszerűsége. Büszke magyarként, büszke nemzetként mire lehetnénk igazán büszkék, ha nem erre?
lampa laz
@eszegfu: A véleményed teljes mértékben osztom, mert hasonló gondolataim támadtak nekem is. A videót én is mellőztem. De azért valahogy mégis ėrzi, h mekkora hülye mert legalább elismeri,
"Hát, igen... a hajfestékkel szépen tudom leplezni az agykapacitásomat” – mondta Greg."
eszegfu
@lampa laz: Persze... érezheti is, mert lehet, hogy az "okosabbja" eleve kinevette, igy zavarában inkább beismerte. Egyébként nekem is megragadt az idézett mondata a fejemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.