Manapság egyre gyakrabban találkozunk a hűtlenséggel. Sokan már túlzásokba is esnek, és a barátaiknak vagy munkatársaiknak már azzal dicsekednek, hogy milyen sok partnerük volt a házastársukon kívül. Sajnos a mai világban egyre nehezebb egy hűséges társat találni, akinek komolyak a szándékai. Ha megismertél egy férfit, akiről már a kapcsolatotok elején ki szeretnéd deríteni, hogy mennyire hűséges típus, nem árt, ha megfigyeled a viselkedését, melyből könnyen rájöhetsz arra, hogy egy hűséges férfivel van-e dolgod, vagy csak egy kalandokat számoló szélhámossal. Cikkünkben felsorolunk 15 olyan tulajdonságot, mely csak a hűséges férfiakra jellemző. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem épp ezek a dolgok, de gondolom ezt valaki olyan írhatta akinek nincs, vagy épp most alakuló kapcsolata van.
Na ezt szeretem. aki nem ért hozzá, az le írja, könyvet is ad ki ha kell előadásokat is tart. Tudnék mesélni ilyen dolgokról.
Nagy természet gyógyász Táltos Sámán minden jós és Jóska és tele voltak .-" Én vagyok a legjobb " De eccer csak egy lány össze esett elájult . Na három szék , fektetni és jöttek a " majd én" . De a lány , semmi. engedj ide majd én . és megint semmi. A sok majd én csak állt, és oda lépett egy kopott zakós ember akit igen csak ki mosolyogtak öltözete végett, egy ujjal oda nyúlt egy helyre 7 másodperc és a lány fel sóhajt, szem kinyit, .- Mi történt? mosolyogva. A sok " Majd én" állt, nézett, .- - - Mi volt ez? mi volt ez?: és a kopott zakós emberke tovább ballagott. A nagy Táltos oktató is nagy szöveg a táltosok eredetéről és az előadás végén elárultam neki hogy születik egy Táltos. Erre ő csak azt mondta , ezt nem is tudtam De ő volt a leg nagyobb Táltos .Én meg, erről nem is tudtál? Hát még ha a többit is tudnád. és őt is ott hagytam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.