Koholák Alexandra, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője egy előtte-utána fotót posztolt magáról, amivel bemutatta, hogy mennyit is számít, hogy ledobott 10 kilót magáról. De közben másról is őszintén mesélt posztjában.

A fotó melletti posztban Alexa arról is ír, hogy bár sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy egy nála 26 évvel idősebb férfihoz ment hozzá feleségül, és hogy Balázson kívül egy nővel, Évivel is együtt él, ő mégis szereti az életét.

Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a nyilvánosság előtt zajlik. Ezt én vállalom, bírom a kritikát, megfogadom,ha az építő jellegű, de elengedem azt, ami csak üres fecsegés. A férjemmel való kapcsolatomat szinte mindenki kommentálta valahogy (nagyrészt pozitívan ), az, hogy Évivel együtt élünk, az óriási port kavart. Sok negatív dolgot kaptam a külsőm miatt is. Nincs műköröm, nincs póthaj, nincs műszempilla, csak egészen egyszerűen a tiszta Lelkemet látjátok a külsőmben is. Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom (nah jó csak 27 napom). Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el, valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő visszahízok, mert nem szeretném már bebizonyítani senkinek, hogy mennyire “JÓCSAJ” is vagyok. Szeretem az életemet és SZERETEM A FÉRJEMET ÉS ÉVIT, a KÖZPONTUNKAT. ENNYI SZÁMÍT.

- írta a fotó mellé Alexa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Koholák Alexandra pár hete számolt be arról, hogy férjén kívül egy nővel is megosztja életét, majd közös képet is posztolt triójukról Instagram oldalán, amit aztán hamarosan le is törölt a negatív kommentek miatt. Később azonban mégis visszatette az ominózus fotót, amely azóta is kint van közösségi oldalán:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Alexa korábban a Borsnak azt nyilatkozta hármójuk kapcsolatáról, hogy Évi a családjuk tagja.

Ő több, mint a barátnőm, sőt, úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt, a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman, együtt élünk

– mondta a lapnak pár hete Alexa, aki – a férjéhez hasonlóan – spirituális tanácsadóvá vált.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Két leszbikus ringyó, és a kihagyhatatlan öregecske-kecske, aki nagyon gazdag !!! Negatív komment ?? Hát legyen !! Felvállalta a ribanc, csak egyet felejtett el... a nagyorrú kiskorú is nézi ezt a netes oldalt, és annak bizony rossz a példakép !!!
Sonikella
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Dr plágium
Csak 2 ribanc meg egy vén kecske, nem közszereplők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.