A száz­ezer la­kosú Ge­rá­ban idén nem a bé­kes­ség­ről és a meg­hitt han­gu­lat­ról szól a város ka­rá­cso­nyi vá­sára. Afgán be­ván­dor­lók ugyanis a vásár mel­lett fel­ál­lí­tot­tak egy stan­dot, ahon­nan egész nap afgán nép­ze­nét böm­böl­tet­nek. Egye­sek sze­rint ez már az isz­la­mi­zá­ló­dás egy­ér­telmű jele. CÍMKÉK: ÜNNEP, KARÁCSONYI VÁSÁR, AFGÁNOK TEGNAP 18:25SZERZŐ: WM Nehéz lenne véletlen egybeesésnek nevezni, hogy miután megnyitották a Németországban található Gera városának karácsonyi vásárát, néhány nappal később afgánok jelentek meg, és a rendezvény mellett pár méterre felállítottak egy standot, ahonnan hangszórók segítségével egész nap afgán zenét üvöltetnek. Mondani sem kell talán, hogy a helyiek szerint ez a közjáték teljesen elveszi az adventi időszak meghitt hangulatát, de feltehetően pont ez az afgán migránsok célja. A gerai incidens már túlnőtt a városon, és országszerte felháborodott kommentek árasztották el a Facebookot, ahol futótűzként terjed egy...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Az emberek figyelme már azzal fel van hívva az afgán állapotokra, hogy befogadták őket. Cserébe ők is tisztelhetnék a helyiek ünnepeit.
Ha nem, akkor mehetnének Isten hírével, amerre látnak. Megvonni tőlük minden szociális juttatást, hogy felébredjenek jogosnak vélt álmaikból.
Eriksson
@durbincs: Azoktól aztán nem sok adót szednek be, inkább a lakosokét emelik.
Eriksson
@durbincs: Egy videóban láttam, hogy a boszniai Bihácson kitiltották a migránsokat a üzletekből, mert sokat loptak, raboltak. Na meg a városból is elhajtják őket, amennyire lehet. Pedig a bosnyákok leginkább muzulmánok.
Eriksson
@durbincs: De csak azért mert el van nézve nekik a kannibálkodás.
Ha elzavarnának őket, mit tudnának tenni? Panaszra mennének az ENSZ-hez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.