Curtis nemrég jelentette be, hogy Emilióval nem csak új dalokat gyártanak, de nagykoncertet is adnak jövőre a Sportarénában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A koncert szervezői azonban ma közleményben közölték, hogy később lesz a koncert, mivel a fellépők televíziós és egyéb munkák miatt nem tudnának felkészülni a fellépésre

- tudta meg a Blikk.

Új időpontot még nem közöltek.

Sajnálattal tájékoztatjuk a közönséget, hogy a Papp László Budapest Sportarénában 2019. április 27-re tervezett Curtis&Emilio koncert későbbi időpontban kerül majd megrendezésre. A művészek azért döntöttek így, mert televíziós és egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak volna megfelelően felkészülni a koncertre. A megvásárolt jegyek visszaválthatóak. Amint megvan az új időpont, tájékoztatjuk a közönséget

- közölték a koncert szervezői a lap szerint.

Az újpesti rapper és Majka sikersztorija nyáron szakadt meg, miután Majka egy koncert közben bejelentette, hogy kiteszik a zenekarból Curtist.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

Ezután Curtis Emilióval készített új dalt, Egy este ketten címmel. Majd jött a bejelentés, hogy nagyszabású koncertet is adnak együtt április 27-én.

Ám ez a koncert most elmarad.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagy kár nem éri a közönséget )))))))))))))))
Olsiosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
ittott
szarfaszú hülye drogos. ennyit róla.
Micike
Egy frászt a televíziós és egyéb elfoglaltságaik miatt marad el a koncert! Egy szervező nyilatkozott a Borsnak, hogy már eddig is tiszta ráfizetés a szervezésre fordított pénz, az egyelőre kis számban kinyomtatott és kihelyezett plakátok, ráadásul a szervezés java most következett volna karácsonytól, további plakátokkal teleszórni a várost, rádiós és televíziós reklámok, de mivel nem volt érdeklődés, nem fogytak a jegyek, a szervezők lefújták a koncertet, több veszteséget nem vállalnak föl! A Borsnak ezt az oldalát azóta törölték, íme ez volt az:
www.borsonline.hu/celeb/milliokat-bukott-curtis-amiota-majka-kirugta-elmarad-a-nagykoncert-is/165302
Micike
A Life-ról még nem törölték az igazságot, íme:
"...még a jelenleg nagyon menő zenekarok is százszor átgondolják, hogy bevállalnak-e egy ekkora koncertet." A Papp László Budapest Sportarénában 12 500 férőhely van, ennyi jegyet kell eladni. A BORS szerint szerint már milliókat buktak a szervezők a meghirdetett, majd lemondott bulin, hiszen a plakátok is pénzbe kerültek, és az aréna lefoglalása is, az előleget pedig nem kapják vissza. " A szervezők kiakadtak azon, hogy Curtist alig érik el telefonon, nem lehet vele egyeztetni, nem tudták időben elindítani a promóciót, aminek az lett az eredménye, hogy alig fogytak a jegyek. Az a pár száz plakát mit sem ér rádiós és tévés szpotok nélkül."
Ha pedig karácsony előtt nem kezdenek el rohamosan fogyni a jegyek, akkor előre látható, hogy bukó lesz a buli.
Na, ezért mondta le a szervező végül ezt a koncertet” – tette hozzá az informátor, aki azt is állítja, nincs olyan nagy barátság Emilio és Curtis között.
ila51
@Micike: ...kábé mint a Gigié ? ...érdeklődés hiányában elmarad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.