Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Liptai Claudia. Nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, új kihívásokat és megújulást keres. Szakmai értelemben új életet kezd, és műsorkészítést tanul.

Liptai Claudia új életet kezd, és otthagyja a TV2-t

Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok.  Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. 

Hasonló nyilatkozatot kapott a bulvárlap a TV2-től is.

Liptai Claudia terhességét és szülési szabadságát a kezdetektől rugalmasan kezeltük, figyelembe véve az igényeit. 2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ha elmegy egy ripacs, jön helyette egy másik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mennyire fontos bejelntés volt ez a liptaitúrótól eddig se néztem, eztán se fogom !!!
Pedig a kezdetekben, mikor az Antal Imrus paródiákban szerepelt kedveltem !!!
Desischado
Micsoda veszteség. Majd elsírom magam. A halált sem érdekli ez a senkiházi.
Micike
@papa.49: Hááát, Papa én azért ennek utánaszámolnék. Amikor Liptai megszületett (1973) Antal Imre már 38 éves volt, 1988-tól már sokat betegeskedett, 2006-ban daganatos betegsége miatt végleg visszavonult és már 10 éve nincs köztünk. Antal Imre halálakor Liptai még csak 35 éves volt. Nem is nagyon emlékszem rá, hogy Antalt Kudlik Julin kívül láttam volna valakivel szerepelni. Köztük is 10 év korkülönbség volt. Persze azért tévedhetek... benne van a pakliban.
Micike
@nezelodo: Azért szívesen cserélnél vele, igaz?! :D:D:D
papa.49
@Micike: Én arról nem tehetek, hogy te nem láttad a ,,Szeszélyes évszakok,, című Antal Imre bohózatokat abban szerepelt a ,,bűvésznő,, !!!
nezelodo
@Micike: Isten orizz cserélni vele, ahhoz túl közelről ismerem az életüket hogy ne kívánjam az életformajukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.