A viták ugyanolyan színvonalúak, de akkor már nem lenne szórakoztatóbb, ha valóságshow-szereplőket hallgatnánk a parlamentben?

(Index)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A nagyobb kupleráj az Országházban van. 199-en vannak. Bár a kupiban mindig sarkos rend volt. Szóval mi van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
A nagyobb kupleráj az Országházban van. 199-en vannak. Bár a kupiban mindig sarkos rend volt. Szóval mi van?
papa.49
Mindkettőben az agyhiányosok dominálnak )))))))))))))
Eladott Ország
Tisztelt Országgyűlölés, tisztelt El'kúr, tisztelt "enyvbegyűltek!" ... a kórházakból kanyarójárvány miatt a betegeket egyenesen haza kell küldeni. Kénytelenek vagyunk lázáremelést végrehajtani, és a kórházakból kanyarójárvány miatt a betegeket egyenesen haza kell küldeni. A teljes vendéglátó szektort Ráhelnek adom, ő majd rendbe teszi. A múltkor is felháborító dolgok történtek. Péntekre foglaltam asztalt hét főre. Már ezt is nehezen értették, de aztán az étteremben nem csak borsót nem kaptam, de sóhoz sem jutottam. Aztán jött a diktatúrós csusza kényszersülttel, desszertnek meg vejberizs, amire Tiborcz rögtön ferde szemmel nézett. Ez azért már neretnekség. Igaz, hogy Németh Szilárd főztje már sóra sem érdemes, de ehhez képest az Michelin-csillagos menü. És itt álljunk is meg egy szóra. Ezt is megreformáljuk, mostantól Ráhel-csillagokat osztogatunk az éttermeknek. Zseniális kislányomnak további parádés ötletei vannak. Azok számára, akiknek nem futja húsra, megrendezzük a Vegasztárt. Mindenki kap búslevest meg babonapelyhet. Kész almageddon lesz az egész. Kapnak egy kis mézet is – Lőrincnek addigra lesz már méhészete is, – a végén pedig készítünk egy csuporképet. "Kiváncsi arra, hogy miben hasonlít a Való Világ és az Országház?" Mind a kettő egy nagy kupleráj.
Nessy
Jó, de ki kivel fog szexelni? Azért remélem Orbánt nem kell meztelenül megcsodálni!
Sullianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
egyember
Ha lehetne választani, a Való Világot választanám. Azok is undorítók, de SOKKAL KISEBB kárt okoznak.
karma1
A valo vilagban ugyanolyan senkik vannak , mint a Parlamentben, de legalabb ok felvallaljak, amit csinalnak.
justhpeter
Elképzeltem, amint Kövér i bites házmester telefingja a parlamentet... de aztán rájöttem, a való világhoz Kövér házmesternek semmi köze, azt szellemileg befogadni már nem képes.
Atha
Harmadosztályú prolik üvöltözve próbálgatják elsajátítani a minimális társadalmi, együttélési normákat és/vagy jól megmutatják az irányt az alattvalóknak.
Külön kellemes, hogy minden apró epizód előtt, vagy egy tapolcai celebpicsa üvölti a füledbe, hogy itt a lé a tét, vagy egy bajszos házmester okít sommásan az etikai minimumról. Amúgy jó itthon. :-)
Desischado
A való világ is nagy nulla, de a fidesz még nagyobb!
csipetke
Nincs különbség,mindkettőben agyatlan egyedek tobzódnak,sok pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.