Újabb rohamra indulnak vasárnap a mindent megdönteni szándékozó anarchisták Budapesten. A délután háromra, a Hősök terére meghirdetett gyülekezőre a Facebookon négyezerhatszázan jelezték, hogy ott lesznek, és tizenhétezren érdeklődtek az esemény iránt. Összehasonlításképpen a tavasszal az országgyűlési választások végeredménye miatt gründolt hangoskodás utolsó, bohózatba fúlt felvonására több mint százezer fotelforradalmár jelezte részvételét, aztán össze is gyűltek vagy ezren. Ez persze semmilyen következtetésre nem ad alapot a kemény mag szándékait illetően, ők a vasárnapi körüzeneteikben már a rendőrség fegyverletételét, és átállását vizionálták, a rendőrökön azonban eddig nem látszott, hogy megremegett volna a térdük. A hivatalos megfogalmazás szerint a túlmunkáról szóló törvény szerdai módosítása miatt kialakult tiltakozáshullám anarchistáit láthatóan nem érdekli már a jogszabály átszabása keltette vita, ők puccsra készülnek, a névleg a passzus miatt aggódók többsége pedig a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A képviselők bementek, hogy felolvassák a tüntetők követeléseit!!!
Hatalmas a rendőri jelenlét az MTV1 előtt és fokozatosan jönnek!!!
index.hu/belfold/2018/12/16/tuntetes_tuloratorveny_boldog_karacsonyt_miniszterelnok_ur_demonstracio_tiltakozas/
tudode
Mi az, hogy ANARHISTÁK?
.
Nem szégyenlik magukat? Nem tudják, hogy ország, világ látta, hogy MEGGYALÁZTÁK a kormánypártok a HÁZMESTERREL, a levezetőkkel, és a megfélemlített Fidesz frakcióval, amelyre talán 1944-ben volt példa!
.
Arról sem szól a T. cikk, hogy NEM JÖTT BE az átverőshow, a lakosság ünnepi felkészülésébe belerókáztak arra számítva, hogy ez a CSALÁS is átmegy.
.
Ez mi T. kormány orgánum?
.
------ 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
.
www.youtube.com/watch?v=waUmeFwPL_s&t=3464s
.
Egyszerű a képlet: NETTÓ HAZAÁRULÁS 2011 óta, amely annyit jelent, hogy a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN párt alaptörtény következtében még Magyarország sem létezik jogilag!
.
Arról nem is szólva, hogy a fenti a legsúlyosabb, de DESSZERTKÉNT még elfoglalta a "csuti" a baróságot is, és ki tudja még mit abban a KOCSMA SZINTŰ plenáris ülésen, ahol az ÁLLAMFŐ is hallgatott mint a SÜLTHAL, a kormányfő pedig abnormálisan vigyorgott, a HÁZMESTER PEDIG a család közben megfenyegette a NÉP ÉRDEKÉBEN egyesült ellenzéket, mint a kocsmatöltelékek!
.
Ilyen SZEMÉTSÉGNEK az ORSZÁG IMAHÁZA még nem volt tanúja!
csipetke
durbincs és pesti srácok...
Mi van,megint eldugták a szopirongyod?Ilyenkor küldözgetsz baromságokat az álhírgyárból
Clavigo
Még jó,,,,hogy nem,szarták telibe a Kossuth teret,,,mint a " napidíjas" nemzethhyy hősök 2006-ban.
csipetke
@durbincs: 16:22 Azért egy nyelvtanfolyam jót tenne neked.Vagy a románoknak ennyire nem megy a magyar?Pl a genny-et nem egy ny-el írjuk,hanem kettővel.Te kis gyökér

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.