Működik a színésznő diétája, Cseke Katinka barátnőitől kapott tippeket.

A Jóban rosszban színésznője eldöntötte, addig nem nyugszik bele, míg le nem ad pár kilót. A legutóbbi fotók szerint ez jobban sikerült, mint remélte, már 30 kilótól sikerült megszabadulnia. A fogyásának híre nemcsak nők ezreinek adott erőt és reményt de bókok százait beseperte.

Durván lefogyott Cseke Katinka

Fotó: Facebook

„Kevesen tudják, de évek óta Katinka az egyik legjobb barátnőm. Végigéltem vele nehezebb időszakokat is, amikor nem volt elégedett magával, és most azt látom, hogy szárnyal. Nagyon érdekes, hogy minket, nőket mennyire befolyásol, hogy hány kilót mutat a mérleg. Azt látom, hogy mióta Katinka lefogyott, máshogy látja a világot, önmagát. Mintha kicserélték volna” – magyarázta Babett. – „Az is érdekes, hogy viszonylag könnyen ment neki a fogyás, kapkodja a kis tablettáit, olykor edzeni elmegy, és beállt az étrendje is. Már nem látom, hogy előadás előtt több szelet csokit eszegetne” – nevetett a színésznő.

Durván lefogyott Cseke Katinka

Fotó: Facebook

„Tavaly Katinka elmondta, hogy a legfőbb célja a realityben való szerepléssel, hogy lefogyjon. Több ezer kilométerre az otthonától, nomád körülmények között ez el is indult. Ez akkora erőt adott neki, hogy miután hazatértünk, ezúttal nem adta fel, mint korábban és a kitartásának köszönhetően érte el ezt a rendkívül látványos eredményt” –mesélte Fésűs Nelly, aki a siker egyik titkát abban látja, hogy az Ázsia Expresszben való szereplés szemléletváltást hozott Katinka életében. A siker titka egyébként egy indiai módszer, amit Singh Viki ajánlott a színésznőnek.

(Femcafe)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Gyere ==> Sexydrom.com
Micike
Hát elég durva! Hol a dereka?Egyelőre sajnos egy boyler test áll előttünk fekete göncben, minden nőies forma nélkül.
Egyébként nem bogyókat kapkod be, hanem Tomán Szabina fehérjediétájával fogy nem két fillérérért,l ehet mondani egy kisebb vagyonért, ahogy Ábel Anita és sokan mások.
Ezután meg majd jönnek a plasztikai műtétek, hogy megszabadítsák a felesleges bőrlebernyegektől. Olcsóbb lett volna nem elhízni. Ez a módszer drága is és fáj is...
vacsi
Szerencsétlen! Az hiszi, most szebb lett? Sem szebb, sem okosabb - csak szánalmasabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.