Ritkán beszélnek politikáról, de akkor nagyot szólnak.

Sebestyén Balázs kiállt a tüntetők mellett, és ganénak nevezte az MTVA-t
Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs

A Rádió 1 reggeli műsorában szó esett a vasárnap esti tüntetésekről is, Sebestyén Balázs nem rejtette véka alá véleményét:

Megvan a véleményünk a dologról, higgyétek el, meg arról is, hogy milyen gané az MTVA… El is fogom mondani, ha még egy kicsit többen felkelnek

- mondta Balázs, aki elárulta, minisztereket és képviselőket ők soha nem hívnak közvetlenül a műsorba.

A rendőrök tevékenységéről is beszélt:

nagyon durvák ezek a hírek, amiket csinálnak a rendőrök, és itt nem azt mondom, hogy a határozott fellépés ebben a formában baj, ha mondjuk hozzájuk vágnak valamit, hanem úgy állítanak elő és úgy visznek be 48 órára, hogy lementél kutyát sétáltatni. És mindenkinek bele kellett mondani a nevét a kamerába. Ehhez nincs joguk, ez megfélemlítés

- hangoztatta Sebestyén Balázs.

Az egész adás meghallgatható a SoundCloudon.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Shikari: Szar alak te vagy! Sebestyén legalább gerinces, mondom úgy, hogy nem a szívem csücske.
Munka nélkül úgy ült le vajnával tárgyalni, hogy megmondta nem lesz orbán szócsöve. Poénkodik is rendesen a kormánytagokon és a parókakészítőn. Ő így gondolja, s azt el is mondja, nem hamisít, nem titkolja el.
Az, hogy vajna (dehogyis vajna, ő is csak egy stróman, tehát valamelyik orbán oligarcha) kilobbizta az országos lefedettséget, a több millió hallgatottságot, s ennyi emberhez jutott el Balázs ganézása, azt nevezhetjük öngólnak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Balázsból is előbújik néha az emberibb oldala is!!! Ez most az volt!!! Piros pont!!!
Commenter
nem szeretem különösebben Balázst vagy a műsorait de azért a Vajna rádióban ezt így szétkürtölni nem kis bátorságra vall és még igaza is van. Lehet napokon belül már más munka után nézhet.
csipetke
@Shikari: Te se gondolod komolyan,hogy a magyar bíróság/ügyészség független! Pont ezért nem akar csatlakozni az európai ügyészséghez,mert akkor jónéhány mocskos dolog ki lenne vizsgálva.De remélem,összegyűlik annyi aláírás,amennyi kell hozzá.Azt honnan veszed,hogy az én véleményem számít bárhol is?Semmi ilyesmit nem írtam.Az én véleményem pont annyira nem számít,mint pl a tiéd.
SystemError
@Shikari: Egy percig nem vitatkozok azzal, hogy ez egy jól felépített színjáték, amit te is pontosan tudsz. Akkor miért volt baj a fékek és ellensúlyok rendszere? Az, hogy káderek vannak berakva mindenhová. Hány eset volt, ahol volt bizonyíték, de Polt csak szopott a munkája helyett. Akkor miért vontak meg EU-s pénzeket. Tudod politikai oldaltól függetlenűl mondom, hogy egy igazi gerinctelen szar senki vagy. Vannak agyhalott pártkatonkát mindkét oldalon, de te pillanat ember vagy, vagyis bármit felhasználsz, bármit, csak manipulálj. Magyargyűlőlőzől, miközben az egyik egyik legnagyobb maffiahálózat része vagy, aki ennek az országnak az ütőerén volt valaha. ez szerintem még undorítóbb, mint amikor valaki csöndben csinálja ugyanezt. Egyértelmű, hogy bajok vannak a háttérben, nem véletlenül vállalja ezt most be a fidesz. Szerinted, ha megáll a növekedés és az emberek rájönnek, hogy itt maradtak a lebaszott kórházakkal és 10x túlszámlázott felesleges kilátókkal és focipályákkal, akkor másnap nem fog működni ugyanaz a populizmus, amiből te is keresed a kenyeredet...?:) Azt hiszed kitaláltátok a "jogi" tutit, hogy majd csöndben éltek a rózsadombon, mint sok vén komcsi...? Látom nem vagy túl tapasztalt az élet dolgaiban. itt pánik lesz és idegeskedés, kapkodás. A jól felépített hazugságot káoszként fog rátok omlani, ez csak idő kérdése..
SystemError
@Shikari: Mit ismertem el. Hazudoszhatsz, amit akarsz, de legalább na nekem akard már megmagyarázni, hogy mit írtam. Elhiszem, hogy csipőből csinálod, de ez azért levágós. Tehát elhiszitek, hogy ez sokáig fog menni még...Nem baj, a böszmeség sok nyomot hagy..:) Tudod egy szakember, mondjuk egy szakpolitikus tévedhet és ezt el is nézik neki, mert amúgy szakmai alapon végzi a munkáját. Ti hazudtok, manipuláltok, amikor erre rájön Marika néni is(igaz ez nem most lesz), akkor minden meg fofg változni. Mert hazug féregnek egy szavát nem hiszik utána, nem csak egy döntését. Ismerjük a szélhámosokat, hogy még az utolsó pillanatban próbálkozik és azt hiszi még mindig uralja a környezetét, de azt már csak ő hiszi. Egy ki matek: már több a pártpreferencia nélküli, mint a fidesz szavazók. 2.8m szavazott a fideszre. Ha összeáll az ellenzék, akkor amire a pártpreferencia nélküliek is vának(mert nem fideszesek), akkor akár holnap is végetek lenne a szarházi választási törvényetekkel. Ezek a felismerések pedig megtörténtek és az ingyenes facebook közvetítéseket többen nézik, mint a 100 milliárdból hírhamisító szarotokat, mert tudják az emberek, hogy ott olyat látnak, amit eltitkoltok(még a fideszesek is) Vége, megtört "látszat". Ti lesztek akik pánikolva fogják erőszakolni a népet, ahogy most is tettétek és akkor csak azt tudjátok magatokkal vinni, amit megfogtok. Ez valóban nem ma lesz, de kezd el valami szakmát kitanúlni, mert legrosszabb esetben a következő választásig vagyok, de ha megjön a felismerés, akkor hetek, hónapok, Próbáljátok csak cenzúrázni a net-et, azt már gondolom megtanulta a beteg geci, hoyg az zsákutca..:) De maradj csak beképzelt, az segít a legtöbbet, a beképzelt parádézásotok sok nyomot hagy Polt utánra..:)
egyember
Balázs téved: a gané nagyon hasznos, segíti a termőföld termőképességét, a mesterséges műtrágyák káros következményei nélkül (pl. a talaj savasodása).
Ez az MTVA -ról nem mondható el (még ha az összes munkatársa a határba is járna sz...i!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.