Állam gondozott gyerekeknek adott volna elő Curtis, ám végül nem jelent meg a kijelölt időben – a gyerekek nagyot csalódtak.

A Bors cikke szerint az ismert rapper Curtis hiába tett arra ígéretet, hogy közel 300 állami gondozott, illetve enyhe fogyatékkal élő gyereket látogat meg, végül ez nem jött össze.

Hiába várta többszáz gyerek, Curtis nem jelent meg

Fotó: Facebook/Curtis

Curtis a DEKOM (Debreceni Egyetem Különleges Orvos-és Mentőcsoport) segítője lett volna, a szervezet 12 éve visz a rászorulóknak különböző játékokat, tartós élelmiszert, édességet, mindezt gyakorta egy sztárvendég kísértében. Idén a lap szerint a rapper azt vállalta, hogy Nyírbátorban, Nyírbogátrán és Kislétrán is csatlakozik hozzájuk.

Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel és külön őt kérték. (...) 

A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program.

Ráadásul olyan szerencsénk volt, hogy szombat este a rapper Debrecenben lépett fel, így együtt indultunk volna másnap, de idáig már sajnos nem jutottunk el, hiszen telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot.

Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra.

Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is

- mondta el a DEKOM vezetője, dr. Késmárky András a Borsnak.

A lap szerint a DEKOM-tól próbálták azóta is telefonon keresni Curtist. ám ő kinyomta a hívásokat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Már nem csodálkozom, hogy Majka nem lép fel vele. Ez a pali már a gyerekeket sem tiszteli.
ila51
pedig a gyerekek még hisznek ...Kisléta , amúgy helyesen
ittott
igazi moslék. disznók elé való, nem közönség elé
silber13
Ez egy igazi morális disznó! Fagyaztani kell a krapekot, azaz sehova nem kell meghívni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.