Celebrealty változtatta meg az alvási szokásaikat. A férj nem örül. 

A Best magazin cikkében Köllő Babett mesélt arról, hogy férjével és Milla lányával miként élik mindennapjaikat. Mint kiderült, a Csak show és más semmi sztárja mióta csak hazajött az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen forgatásáról, “száműzte” férjét a hálóból, és helyette Millával alszik.

Kislányával alszik Köllő Babett, férje meg a vendégszobában

Forrás: Instagram

“Együtt alszunk egy éve. Azóta, hogy huszonnégy napig egy tévéműsor miatt távol voltam tőle egy dzsungelben. A férjem nem ért egyet velem, és nem csak azért, mert így a vendégszobába szorult, de szerinte árt a házaséletünknek is. Szerintem meg nem ezen múlik. Amíg Millának így jó, addig nekünk is. Talán picit az is benne van, hogy a végsőkig akarom élvezni, hogy még kicsi” – magyarázta Köllő.

(Nlcafé)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Végül is, ők tudják! Kinek mi köze hozzá?
wagabund
a különszoba egy igazi főnyeremény...abból kiderül, hogy mi is az ábra...ha a neje nem megy át hozzá megköptetni a kobrát, akkor bizony baj van...és csak süket hivatkozás a gyerek..
Edmond Dantes
Hány, de hány Babettet talál a kocsisoron a férje.Egyébként ki ez a Babett?Azt már kitaláltam,hogy nem atomfizikus.
Eladott Ország
Na, most akkor berakta, vagy kirakta? Inkább a férj unt rá a vén libára. A férje miközben répázza a fiatal menyecskét, közben kortyol egy üveg negyvenkettes évjáratú leánykából. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.