Cáfolta a humorista a visszavonulásáról szóló híreket, de az egészsége érdekében kicsit visszavesz. 

Sas József nem vonul vissza, de kevesebb fellépést vállal, mint korábban, havi egy-két alkalom a maximum. Nyolcvanévesen már nem megy minden úgy, ahogy korábban a művésznek sem, az egészségére pedig ügyelni akar.

Nem akarok a színpadon agyvérzést kapni, hogy onnan vigyenek el a mentők

– nyilatkozta a Story magazinnak.

A művésznek jól esik, hogy sokan aggódnak érte, de elmondja, megtanult a betegségeivel élni, jól érzi magát a bőrében, és a feleségére is sokkal több ideje jut.

Ez nem tréfa: Sas József nem akar a színpadon agyvérzést kapni

Fotó: ATV

Jól tudom, nem voltam mintaférj, éjt nappallá téve dolgoztam, keveset voltam otthon, ha nincs Zsuzsa, lehet, hogy széthullott volna a családunk. Hálás vagyok neki érte, hogy kitartott mellettem, és most igyekszem mindent bepótolni – mondja a színész, aki a gyermekeivel és unokáival is szeretne minél több időt tölteni.

(Blikk)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nem nagyon kedvelem Sas muvesz urat, - o mindig is az olcso bazsevalos humor fele tendalt, de az egeszseget valoban ne veszelyeztesse, eljen meg nagyon sokaig ...
Hofi annakidejen ugyis a fideszbe halt bele - ne legyen most meg egy ilyen aldozata ennek a mocskos tarsasagnak,...:o((((
terlasz
Lehet Őt szeretni vagy sem, de az biztos, hogy a kabaré műfaja vele fog kihalni. Én tisztelem a munkásságát még akkor is, ha nem feltétlenül rajongtam a Mikroszkópért, ahol a fénykorát élte.
karma1
@terlasz: Hat igen, a Mikroszkop Komlos UTAN, amikor Hofi mar egyedul csinalhatta , akkor volt fenykoraban. (Nem is tudtam, hogy Sas vette at ezt a szinpadot?)
Kisse ripacsosnak tartottam, - de a kabareban benne vannak a zenes szamok is, tehat ez volt valoban az UTOLSO klasszikus kabare - elt 110 evet (Nagy Endre utan, A Bonboniere volt az elso magyar kabare).
Mara a stand-up-osoke lett a vilag - hiszen mar Hofi is leginkabb ezt muvelte, csak akkor nalunk meg nem igy hivtak - elmeletileg nincs is ezzel semmi baj.
Rendszeresen szoktam hallgatni a heti radiokabarekat, Showderklubot, Dumaszinhazat, es szerencsere eleg komoly az utanpotlas humorban - de a politikai humor mar csak Bodocsnel jelentkezik - raadasul eleg kritikusan, a regnalo kormany ellen eleg szigoru kritikat mondva - ez a duo pedig mar regen beallt orbant dicsoiteni, amit en inkabb "vidam seggnyalasnak" minositenem, nemi bagyadt humorral leontve.
Pedig amikor kezdtek, tehetsegesek voltak, sziporkazoak - megis inkabb a penz es az allami tamogatas fele fordultak inkabb. Hat bizony, ha ez a rendszer el fog tunni, akkor nekik, Kokonak, akosnak, a vadbajszu mandokinak, balazsfeconak, balazs peter szinmuvesz urnak, meg par egyeb kozeleti embernek erosen be kell majd bizonyitania, hogy csak azert alltak a fideszbe, mert belulrol akartak rohasztani a partot. (Ezt egy olyan ex-kollegamtol hallottam, aki parttitkarhelyettes volt a cegnel, aztan amikor mindenkinek szint kellett vallania 89 utan, akkor azt mondta, hogy o azert lepett be az MKP-ba. hogy belulrol rohassza azt. ELFOGADTAK neki akkor.)
terlasz
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget. Köszönet érte!
karma1
@Mirabilis: Bar igaz, amit irsz, de Bodocsot semmikeppen ne feledd, mert O meg kijar Londonba az ottani magyaroknak stand-up-olni, es gondolhatod, hogy nem fide$$-szinekben! Azert vannak nehanyan, akik nem a gyerekuk gugyogeserol vagy az anyosuk protkojarol beszel - me'g ha nagyon kevesen is vannak. (Hofi idejeben is csak Hofi volt a "maganyos harcos", egyedul neki engedte meg a hatalom, hogy szorakozzon vele. Es meg Hofi is kikacsintott neha, kicsit a szocializmust eltetve...)

Azert neha olvasgass Hocipot is - TELJESEN fuggetlen szatirikus lap, es hat letezett (talan meg neha letezik) a Hocipo Kabare is, ahol a szereplok egytol-egyig orbant ostorozzak.
Ezert kellett a Heti Hetesnek is megszunnie, mert Galvolgyi, Hernadi, Hajos igencsak orban- es rendszerellenes megjegyzeseket engedtek meg maguknak, es ezert irta Galvolgyi Janosrol a kiralyi media, hogy "kozepesen ismert" szinesz. Hat igen, a Kossuth- Jaszai- dij meg az Erdemes Muvesz cim nem mond semmit se egy bayerzsoti csecsein nevelgetett fidesz rezsimnek.
Nagy-Bando Andras, Sandor Gyorgy, Alfoldi Robert es meg sok vezeto muvesz emeli fel a hangjat a rendszer ellen ott, ahol meg engedik oket fellepni.
Azzal egyutt tiszta szivembol kivanom Sas muvesz urnak a teljes felgyogyulast, mert ha o is mindent a szivere vesz, mint Hofi tette, hat nem sok jot josolok neki, - pedig hosszu eletet erdemelne...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.