A rapper azt mondja, ő szólt, hogy nem tud menni. 300 gyerek várta. Most meg perrel fenyeget.

December 16-án egy jótékonysági rendezvényre várták Curtis-t, akivel nagyon szeretett volna találkozni háromszáz árva és fogyatékkal élő gyerek, de a rapper nem jelent meg. A szervezők azt állítják, hiába hívták telefonon, nem vette fel, és e-mailben sem válaszolt nekik, miért nem ment el a megbeszélt helyszínre. Curtis szerint valaki lejárató hadjáratba kezdett ellene, alaptalanul rágalmazzák, és nem igaz, hogy a szervezők semmiről nem tudnak, mert jelezte nekik, hogy előzetes terveivel ellentétben mégsem tud elmenni a jótékonysági akcióra.

Perrel fenyeget Curtis, miután nem ment el egy jótékonysági fellépésre

Fotó: Facebook

Azt mondta, a titkárnőjük egy hónappal ezelőtt személyesen beszélt Curtis-szel, aki várta a jótékonysági rendezvényt, az előtte lévő napokban azt üzente, izgul, milyen lesz majd a program, de végül hiába vártak a gyerekek a rapperre.

Telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot. Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását.

A rapper végül az Instagram-oldalán reagált a történtekre, ahol azt állítja, szándékosan le akartak járatni, és aljas dolognak tartja, hogy gyerekeket használnak fel ehhez.

A posztban az áll, a szervezőket már napokkal a rendezvény előtt értesítette, hogy nem fog tudni ott lenni, de más időpontban örömmel pótolná a megjelenést.

(Femina)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Úgy látom, egy picit többet kellett volna iskolába járni.
Macskaszem
@Aki Én: Meg egy picivel kevesebb anyagot kéne tolni.
rokker33
Mocsok tetű narkós kutys ez a körtisz!! Ugyan ezt csinálta mikor Majkàval lépett fel sorba lemondott minden fellépést a saját szórakozása miatt! Nem értem miért ilyen hulladék emberrel kell szórakoztatni a szegény gyerekeket! Biztos hogy nagy csalódás érte Őket!
ittott
akinek esze van, nem hívja fellépésre. dögöljön meg a drogtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.