17 év után távozik a TV2 híradósa, majd műsorvezetője, most elmondta miért.

Csillaghullás: Várkonyi Andrea felmondott

Fotó: Facebook

Amikor október elején kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor különváltak, és a 44 éves sztár már a nyáron elköltözött lányukkal a közös otthonból, több helyen azt is olvashattuk, hogy a csinos műsorvezető a TV2-nek is búcsút intett. Amikor a műsorvezetőt erről kérdezték, szűkszavúan azt nyilatkozta, hogy jelenleg élő szerződése van a csatornával. A Story magazin karácsonyi dupla számában, melyben a Bochkor nélküli ünnepekről és a szakítás okairól is vallott, most megerősítette, valóban felmondott a TV2-nél.

Felmondtam a TV2-nél, az okokról érthetően nem beszélhetek, de nem is szeretnék. Jelenleg a felmondási időmet töltöm az év utolsó napjáig. Fantasztikusan éreztem magam a csatornánál az elmúlt 17 évben, sokat köszönhetek a csapatnak, de december 31-én lezárul szakmai életemnek ez a szakasza 

Várkonyi Andrea 2002 januárjában szerepelt először a TV2 képernyőjén. Nemcsak híreket mondott, hanem riportokat és tudósításokat is készített. 15 évig vezette a Tényeket, ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetője volt.

Az egykori híradós nem maradt munka nélkül. Pszichológusként dolgozik, a MAKOMP egyesületnél kétéves pszichológiai módszertani képzést végez, és előadásokat tart szerte az országban. Szegeden a jogi karon is tart önismereti órákat

(Femina)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
még megszerez azért néhány diplomát.Maximalista és karrierista aki a Bochkorral való kapcsolata miatt lett igazán ismert. Nem Bochkort védem, ő sem szimpatikusabb hasonló a hasonlót vonzotta mindketten el vannak szállva maguktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ajaj..most tudtam meg, hogy ez a nő bemondó volt a tv2-nél?..ez lebukás a javából, mert még nem néztem a tv2-t..
Commenter
@papa.49: ez a napi story újság reklám és celebkategória hír. Majd castingolnak a helyére valakit.
Cicamama55
Ő egy okos, értelmes nő volt mindig, meg fog állni a saját lábán! Azt csodálom, hogy az élet összehozta Bochkorral, a magamutogatós bájgúnárral! Ég és Föld a különbség köztük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.