Marad a gasztronómiai vonalon.

Új műsorral jelentkezik Borbás Mária
Fotó: Facebook/Borbás Mária

Január 6-án 17:25-kor indul a Duna TV-n a Borbás Marcsi szakácskönyve című sorozat – adta hírül az Origo. A műsor helyszínéül ezúttal egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál, melyben a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett.

Borbás Marcsi aktuális vendégével hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével fogja segíteni a nézőket, hogy a gasztronómia mestereivé válhassanak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
értem én a beküldőt, de erre még a derék origo.hu sem vetemedett, hogy nem elég hogy reklámot csinálnak ennek az idétlen luvnyának, de egy harminc éves feljavított fotót is mellékeltek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
értem én a beküldőt, de erre még a derék origo.hu sem vetemedett, hogy nem elég hogy reklámot csinálnak ennek az idétlen luvnyának, de egy harminc éves feljavított fotót is mellékeltek! =))
Eladott Ország
Nincs is jobb egy "jól megtöltött" Borbás Marcsinál! Adásonként háztáji húsáruval és körtepálinkával töltve. Magyar seggbe, magyar lófaszt. Ez azt jelenti, hogy lóhúsból van a minőségi magyar gasztronómia. Ahány férj/pasas már megszökött mellőle és folyton újat kell helyettük keresni, az nehéz testi munka ám! Na ezt a bigét se az eszéért szeretik, az biztos.
Persze azért bizonyos szempontból szerencsés, ugyanis a gondolkodás fárasztó. Neki a jelek szerint ilyen problémái genetikailag nincsenek. polomania.hu/images/collections/584/tn3/1269e514d444676d4f5ac55a00aaf28c_v1.png
Eladott Ország
@RonaGyuri: Érettségi tabló képet mellékeltek.
wagabund
..."minőségi alapanyagok ismertetésével fogja segíteni a nézőket, hogy a gasztronómia mestereivé válhassanak."...

oszt azt is ismerteti a kíváncsi nézővel, melyik teszkóban, vagy osanban lehet ezekből a minőségi cuccokból vásárolni? valamint azt is, miért biztos, hogy minőségi?
nezelodo
Ma is elfog a röhögés, amiatt, hogy egy a Balatont népszerűsítő alkotásában Nemzeti Allomasfonoknek nevezte az egyik kikötő vezetőjét. Vagy csak erősen tulnyalt?
Eladott Ország
@nezelodo: A nemzeti haszontalanság messzire világító tornya, a nemzeti keresztény gyökérkedési versenyfutás, a nemzet felemelkedésének legnagyobb dicsőségére, meg a nemzeti érzéklenítés, meg a jó illatos prostituált édesanyukájukat... A Megrongált Nemzeti Szent Ródli és a Nemzet Majdnem Felgyújtott Karácsonyfája...
uploads.disquscdn.com/images/b18d8b75918f1d34174ade162f8aca62aca5d5053031cc93d9f8b876f75f1d8c.jpg?w=600&h=448
wagabund
@nezelodo: igen, ez erős túlnyalás, de meg is van az eredménye..ide-oda bejut, csurran-cseppen, aztán idős korára nem lesznek nyugdíjgondjai...ezért akármit is kifényez..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.